Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Firtune FC karataş spor
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Tolun geeft de bal voor. Bayülgen rent richting de bal. Bayülgen speelt de bal door. Eski is nu in balbezit. Eski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Taner verovert de bal door een tackle van achteren. Taner met een sublieme pass. Taşgın rent richting de bal. Toğuz verovert de bal door een tackle van achteren. Toğuz draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Eroğlu geeft een hoge lob. Koşar kopt de bal weg. Çağdaş heeft problemen om de bal te vangen. Nakiboğlu is nu in balbezit. Nakiboğlu schiet op doel. mintaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firtune FC 60%, karataş spor 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Firtune FC - karataş spor 0:0

53e minuut.
Sevgin verovert de bal door een tackle van achteren. Sevgin passt de bal zonder na te denken. Toğuz is nu in balbezit. Gül bereikt de bal nog maar net als eerste. Gül schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Toğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gül rent richting de bal. Şener verovert de bal door een tackle van achteren. Toğuz verovert de bal door een tackle van achteren. Toğuz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Karaosmanoğlu geeft een lange en hoge pass. Taner rent richting de bal. Taner passt de bal zonder na te denken. Toğuz rent richting de bal. Toğuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firtune FC 29%, karataş spor 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Firtune FC - karataş spor 0:0