Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
karataş spor Firtune FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Taşgın is nu in balbezit. Taşgın geeft een hoge lob. Çağdaş kopt de bal weg. Derli is nu in balbezit. Derli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Tolun verovert de bal door een tackle van achteren. Tolun met een sublieme pass. Gül is nu in balbezit. Toğuz rent richting de bal. Toğuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
karataş spor - Firtune FC 0:1

12e minuut.
Zıbar geeft een hoge lob. Şener probeert naar een medespeler te passen. Taşgın heeft problemen om de bal te vangen. Toğuz is nu in balbezit. Toğuz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gül bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayülgen rent richting de bal. Gül maakt een afschuwelijke overtreding. Gül krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Tolun is nu in balbezit. Tolun geeft een hoge lob. Daar is Güngösteren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toğuz is nu in balbezit. Toğuz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karataş spor 51%, Firtune FC 49%.
karataş spor - Firtune FC 0:1

48e minuut.
Türkyiğit geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Toğuz de bal onder controle te krijgen. Koşar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gül is nu in balbezit. Gül draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gül passt de bal met de wreef. Sevgin rent richting de bal. Bayülgen begaat een overtreding. Sevgin raakt geblesseerd tijdens het duel. Tolun met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Koşar de bal. Gül onderschept slim de pass. Türkyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gül verovert de bal door een tackle van achteren. Gül geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sevgin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gülselam komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Eroğlu geeft een hoge lob. Bayülgen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gülselam probeert naar een medespeler te passen. Toğuz rent richting de bal. Toğuz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karataş spor 67%, Firtune FC 33%.
karataş spor - Firtune FC 0:1