Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
karataş spor Uşakfcsk
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 23
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Tınaz rent richting de bal. Derli verovert de bal door een tackle van achteren. Derli met een sublieme pass. Nakiboğlu is nu in balbezit. Nakiboğlu schiet op doel. Üçdağ bokst de bal weg. Daar is Aşkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
karataş spor - Uşakfcsk 1:0

23e minuut.
Tınaz is nu in balbezit. Şener is nu in balbezit. Tınaz onderschept slim de pass. Deveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gültiken passt de bal zonder na te denken. Şener rent richting de bal. Gültiken verovert de bal door een tackle van achteren. Deveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Türkyiğit passt de bal zonder na te denken. Debleke bereikt de bal nog maar net als eerste. Debleke probeert naar een medespeler te passen. Gültiken rent richting de bal. Gültiken haalt uit met een fantastische trap. Macitoğlu bokst de bal weg. Gültiken is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
karataş spor - Uşakfcsk 1:1

37e minuut.
Nakiboğlu met een sublieme pass. Gültiken rent richting de bal. Gültiken schiet op doel. Macitoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
karataş spor - Uşakfcsk 1:2

41e minuut.
Şener rent richting de bal. Debleke is nu in balbezit. Debleke passt de bal met de wreef. Deveci is nu in balbezit. Deveci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karataş spor 54%, Uşakfcsk 46%.
karataş spor - Uşakfcsk 1:2

51e minuut.
Tınaz probeert naar een medespeler te passen. Deveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayülgen maakt een afschuwelijke overtreding. Bayülgen krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Tınaz is nu in balbezit. Nakiboğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tınaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aşkın zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Deveci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gültiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültiken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
karataş spor - Uşakfcsk 1:3

68e minuut.
Bayülgen onderschept slim de pass. Bayülgen geeft de bal voor. Aşkın probeert de bal aan de voet te houden. Nakiboğlu is nu in balbezit. Nakiboğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karataş spor 66%, Uşakfcsk 34%.
karataş spor - Uşakfcsk 1:3