Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bjkm19 Firtune FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Altınmeşe speelt de bal door. Kutluer is nu in balbezit. Met opzet legt Çağdaş zijn tegenspeler op de grond. Çağdaş krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Morköy rent richting de bal. Toğuz rent richting de bal. İlhanlar begaat een overtreding. İlhanlar krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Artinyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Taner de bal. Taner met een sublieme pass. Toğuz rent richting de bal. Toğuz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Altınmeşe rent richting de bal. Altınmeşe passt de bal in één keer door. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldırım bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldırım draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Çağdaş met een snelle inworp. Taner is nu in balbezit. Tırkaz rent richting de bal. Taner verovert de bal door een tackle van achteren. Taner met een sublieme pass. Eski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Altınmeşe passt de bal met de wreef. İlhanlar bereikt de bal nog maar net als eerste. İlhanlar probeert naar een medespeler te passen. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tırkaz kopt de bal weg. Daar is Ata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yıldırım bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldırım haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bjkm19 - Firtune FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bjkm19 53%, Firtune FC 47%.
Bjkm19 - Firtune FC 1:0

54e minuut.
Artinyan rent richting de bal. Zıbar verovert de bal door een tackle van achteren. Altınmeşe begaat een overtreding. Altınmeşe krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Klungelig pakt Altınmeşe de bal. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taner begaat een overtreding. Taner krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Altan geeft een hoge lob. Gül rent richting de bal. İlhanlar begaat een overtreding. Gül raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gül kan niet meer verder spelen. Diyadin komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Karaosmanoğlu is nu in balbezit. Tırkaz is nu in balbezit. Karaosmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Karaosmanoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kutluer met de inworp. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Taner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gülselam komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bjkm19 42%, Firtune FC 58%.
Bjkm19 - Firtune FC 1:0