Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trabzonspor19671 karataş spor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Akışık rent richting de bal. Akışık geeft de bal voor. Daar is Öztaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derli onderschept slim de pass. Derli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonspor19671 - karataş spor 0:1

11e minuut.
Sumbas met een snelle inworp. Simitçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simitçi geeft een hoge lob. Şahintepe rent richting de bal. Şahintepe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Şener bereikt de bal nog maar net als eerste. Simitçi verovert de bal door een tackle van achteren. Simitçi speelt de bal door. Klungelig pakt Çukurköylü de bal. Çukurköylü geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Şener bereikt de bal nog maar net als eerste. Simitçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şener schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Şener krijgt een gele kaart. Simitçi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Simitçi kan niet meer verder spelen. Şahin komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Öztaş geeft een hoge lob. Çukurköylü is nu in balbezit. Taşgın bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukurköylü verovert de bal door een tackle van achteren. Çukurköylü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzonspor19671 43%, karataş spor 57%.
Trabzonspor19671 - karataş spor 0:1

64e minuut.
Yaltız speelt de bal door. Şener bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Öztaş krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Şahin speelt de bal door. Çukurköylü rent richting de bal. Güngösteren schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Güngösteren is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Çukurköylü raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Öztaş wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trabzonspor19671 - karataş spor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzonspor19671 48%, karataş spor 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trabzonspor19671 - karataş spor 1:1