Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
karataş spor huceste
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Türkyiğit is nu in balbezit. Koçlar onderschept slim de pass. Koçlar geeft een hoge lob. Ardahanlı rent richting de bal. Ardahanlı haalt uit met een fantastische trap. Macitoğlu bokst de bal weg.

27e minuut.
Derli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alacabey verovert de bal door een tackle van achteren. Alacabey geeft een lange en hoge pass. Ardahanlı rent richting de bal. Ardahanlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
karataş spor - huceste 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karataş spor 58%, huceste 42%.
karataş spor - huceste 0:1

49e minuut.
Koçlar passt de bal zonder na te denken. Karaduman is nu in balbezit. Şener schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Şener krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Karaduman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koçlar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabbar geeft een lange en hoge pass. Karaduman is nu in balbezit. Karaduman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Taşgın is nu in balbezit. Karaduman bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaduman passt de bal zonder na te denken. Ardahanlı is nu in balbezit. Ardahanlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Karaduman rent richting de bal. Koşar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koşar passt de bal met de wreef. Ardahanlı is nu in balbezit. Ardahanlı schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Derli met een sublieme pass. Nizam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nakiboğlu onderschept slim de pass. Nakiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Alimoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
karataş spor - huceste 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karataş spor 67%, huceste 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
karataş spor - huceste 1:1