Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bjkm19 Trabzonspor19671
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin geeft een hoge lob. Artinyan heeft problemen om de bal te vangen. Çukurköylü is nu in balbezit. Çukurköylü draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Özbakan verovert de bal door een tackle van achteren. Özbakan geeft een hoge lob. Artinyan rent richting de bal. Çukurköylü verovert de bal door een tackle van achteren. Çukurköylü haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Çukurköylü bereikt de bal nog maar net als eerste. Artinyan onderschept slim de pass. Artinyan passt de bal in één keer door. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Şahintepe rent richting de bal. Şahintepe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Morköy de bal. Çukurköylü rent richting de bal. Çukurköylü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bjkm19 - Trabzonspor19671 0:1

33e minuut.
Altınmeşe geeft een hoge lob. Ata rent richting de bal. Hıdır tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hıdır krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bjkm19 68%, Trabzonspor19671 32%.
Bjkm19 - Trabzonspor19671 0:1

53e minuut.
Çukurköylü passt de bal met de wreef. Şahintepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahintepe geeft een lange en hoge pass. Özbakan rent richting de bal. Özbakan geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Çukurköylü rent richting de bal. Çukurköylü haalt uit met een fantastische trap. Eski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bjkm19 - Trabzonspor19671 0:2

56e minuut.
Özbakan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Altınmeşe de bal. Altınmeşe passt de bal met de wreef. Yıldırım is nu in balbezit. Yıldırım draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Özbakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmeşe onderschept slim de pass. Altınmeşe met een sublieme pass. Yıldırım is nu in balbezit. Yıldırım haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Yaltız met een harde bal richting middenveld. Özbakan kopt de bal weg. Artinyan heeft problemen om de bal te vangen. Çukurköylü rent richting de bal. Çukurköylü haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Öztaş rent richting de bal. Öztaş probeert naar een medespeler te passen. Şahin rent richting de bal. Çukurköylü rent richting de bal. Çukurköylü schiet op doel. Eski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bjkm19 59%, Trabzonspor19671 41%.
Bjkm19 - Trabzonspor19671 0:2