Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TrNaziLLi FC YİĞİT DEMİRCİ SPOR
hasan1 Tactiek lll
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 55.7
good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Klungelig pakt Cedeño de bal. Cedeño passt de bal in één keer door. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati schiet op doel. Simon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:1

7e minuut.
Cidoncha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koenen met de inworp. Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cedeño passt de bal met de wreef. Tosati is nu in balbezit. Met opzet legt Traisci zijn tegenspeler op de grond. Traisci krijgt een gele kaart. Tosati raakt geblesseerd tijdens het duel. Koks komt bij de bal en schiet. Simon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:2

21e minuut.
Cidoncha is nu in balbezit. Cidoncha geeft een hoge lob. Tosati kopt de bal weg. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati onderschept slim de pass. Cedeño rent richting de bal. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrNaziLLi FC 45%, YİĞİT DEMİRCİ SPOR 55%.
TrNaziLLi FC - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biesicki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Skrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Skrocki speelt de bal door. Traisci heeft problemen om de bal te vangen. Tosati rent richting de bal. Tosati draait met de bal, schiet en ... Simon bokst de bal weg.

74e minuut.
Protasiewicz rent richting de bal. Inworp. Protasiewicz met een snelle inworp. Piva geeft de bal voor. Biesicki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Urushadze met een sublieme pass. Protasiewicz rent richting de bal. Protasiewicz passt de bal met de wreef. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrNaziLLi FC 45%, YİĞİT DEMİRCİ SPOR 55%.
TrNaziLLi FC - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:2