Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semih Futbol Kulübü ASLANASLAN
semih Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
28% Spel op eigen helft 72%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 20.7
good Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Aşkın neemt vlug de vrije trap. Pihlamaa kopt de bal weg. Fierli rent richting de bal. Marišić rent richting de bal. Marišić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Buitenspel voor Bek. Goede buitenspelval van de verdediging. Marcinowski neemt vlug de vrije trap. Marišić kopt de bal weg. Fierli rent richting de bal. Fierli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hiçyanılmaz kan de bal niet met de borst controleren. Pihlamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlamaa passt de bal zonder na te denken. Fierli is nu in balbezit. Fierli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Marišić is nu in balbezit. Marišić passt de bal in één keer door. Gramczewski met een sublieme pass. Fierli is nu in balbezit. Fierli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski passt de bal met de wreef. Marišić heeft problemen om de bal te vangen. Fierli is nu in balbezit. Fierli schiet op doel. Aşkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Pihlamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlamaa passt de bal met de wreef. Marišić is nu in balbezit. Marišić haalt uit met een fantastische trap. Aşkın probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Kazandibi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gramczewski neemt de hoekschop. Daar is Marišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marišić speelt de bal door. Aşkın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fierli is nu in balbezit. Fierli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kalan met een harde bal richting middenveld. Pihlamaa kopt de bal weg. Gramczewski probeert naar een medespeler te passen. Marišić probeert de bal met de borst te controleren. Marišić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Marišić verovert de bal door een tackle van achteren. Kazandibi rent richting de bal. Marišić onderschept slim de pass. Marišić draait met de bal, schiet en ... Aşkın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kıratlı is nu in balbezit. Pihlamaa onderschept slim de pass. Pihlamaa geeft een lange en hoge pass. Daar is Marišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marišić schiet op doel. Aşkın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - ASLANASLAN 1:0

29e minuut.
Gyimesi speelt de bal door. Fierli rent richting de bal. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli is nu in balbezit. Fierli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Brenden is nu in balbezit. Brenden geeft de bal voor. Marišić met een sublieme pass. Fierli rent richting de bal. Fierli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlamaa geeft een lange en hoge pass. Fierli speelt de bal door. Marišić rent richting de bal. Marišić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Daar is Déri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. mintaz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gramczewski. Gramczewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semih Futbol Kulübü 29%, ASLANASLAN 71%.
Semih Futbol Kulübü - ASLANASLAN 1:0

47e minuut.
Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gramczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gramczewski passt de bal zonder na te denken. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić schiet op doel. Aşkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fierli rent richting de bal. Fierli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - ASLANASLAN 2:0

49e minuut.
Fierli heeft problemen om de bal te vangen. Fierli passt de bal zonder na te denken. Daar is Marišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marišić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - ASLANASLAN 3:0

54e minuut.
Gyimesi speelt de bal door. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić heeft problemen om de bal te vangen. Marišić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - ASLANASLAN 4:0

55e minuut.
Pihlamaa speelt de bal door. Daar is Marišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Marišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marišić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gramczewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Marišić de bal. Marišić met een sublieme pass. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sessizer verovert de bal door een tackle van achteren. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi passt de bal met de wreef. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić schiet op doel. Aşkın bokst de bal weg.

62e minuut.
Kalan heeft problemen om de bal te vangen. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi met een sublieme pass. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - ASLANASLAN 5:0

66e minuut.
Aşkın trapt de bal weg. Inworp. Déri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Kalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski geeft een lange en hoge pass. Fierli is nu in balbezit. Fierli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Brenden verovert de bal door een tackle van achteren. Brenden met een sublieme pass. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli rent richting de bal. Fierli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Déri passt de bal in één keer door. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi speelt de bal door. Marišić is nu in balbezit. Marišić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sessizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski probeert naar een medespeler te passen. Fierli is nu in balbezit. Fierli schiet op doel. Aşkın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semih Futbol Kulübü 26%, ASLANASLAN 74%.
Semih Futbol Kulübü - ASLANASLAN 5:0