Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Armutlu spor Alburnus Tarichi FC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 26.8
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Almaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Güzeller met een sublieme pass. Daar is Ses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
İlkkurşun met een harde bal richting middenveld. Balak kopt de bal weg. Almaz speelt de bal door. Daar is Nicolaescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Balak onderschept slim de pass. Keseroğlu speelt de bal door. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - Alburnus Tarichi FC 0:1

13e minuut.
Ses bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuk onderschept slim de pass. Pamuk geeft een lange en hoge pass. Nicolaescu heeft problemen om de bal te vangen. Nicolaescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - Alburnus Tarichi FC 0:2

17e minuut.
Nicolaescu heeft problemen om de bal te vangen. Balak is nu in balbezit. Yenilmeztürk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yenilmeztürk krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Inworp. Serinyel met een snelle inworp. Pamuk rent richting de bal. Dayıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Dayıoğlu passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Klungelig pakt Ulusoy de bal. Pamuk rent richting de bal. Dayıoğlu onderschept slim de pass. Dayıoğlu draait met de bal, schiet en ... Viola probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Dayıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Pamuk is nu in balbezit. Pamuk passt de bal zonder na te denken. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Almaz rent richting de bal. Ses verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaescu maakt een afschuwelijke overtreding. Nicolaescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armutlu spor 56%, Alburnus Tarichi FC 44%.
Armutlu spor - Alburnus Tarichi FC 0:2

70e minuut.
Pamuk speelt de bal door. Almaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Almaz probeert naar een medespeler te passen. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - Alburnus Tarichi FC 0:3

76e minuut.
İlkkurşun met een harde bal richting middenveld. Balak kopt de bal weg. Daar is Almaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - Alburnus Tarichi FC 0:4

81e minuut.
Keseroğlu geeft de bal voor. Inworp. Solano met de inworp. Balak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armutlu spor 46%, Alburnus Tarichi FC 54%.
Armutlu spor - Alburnus Tarichi FC 0:4