Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U21 World Cup Winner raventeam
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


17e minuut.
Turkaz met een sublieme pass. Klungelig pakt Altıncıoğlu de bal. Kurul speelt de bal door. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kızıldemir kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbarosoğlu met de inworp. Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U21 World Cup Winner - raventeam 0:1

31e minuut.
Kurul met een snelle inworp. Öngen is nu in balbezit. Öngen probeert naar een medespeler te passen. Turkaz is nu in balbezit. Turkaz schiet op doel. Paal! Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Öngen bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altıncıoğlu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Fay onderschept slim de pass. Fay speelt de bal door. Yula rent richting de bal. Yula haalt uit met een fantastische trap. Özses maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U21 World Cup Winner 35%, raventeam 65%.
U21 World Cup Winner - raventeam 0:1

48e minuut.
Daar is Sahilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öngen rent richting de bal. Öngen passt de bal zonder na te denken. Ertemir heeft problemen om de bal te vangen. Ertemir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kızıldemir geeft een lange en hoge pass. Ertemir rent richting de bal. Ertemir passt de bal met de wreef. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U21 World Cup Winner - raventeam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U21 World Cup Winner 38%, raventeam 62%.
U21 World Cup Winner - raventeam 0:2