Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR Semih Futbol Kulübü
lll Tactiek semih
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 40.7
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
solide Verdedigen matig


8e minuut.
Pihlamaa met een snelle inworp. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van García de los Salmones ... Strafschop! Marišić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fierli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Semih Futbol Kulübü 0:1

12e minuut.
Van Peteghem verovert de bal door een tackle van achteren. Mravović rent richting de bal. Mravović probeert naar een medespeler te passen. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati draait met de bal, schiet en ... Geeter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
García de los Salmones geeft een lange en hoge pass. Tosati probeert naar een medespeler te passen. Cazacu is nu in balbezit. Mravović verovert de bal door een tackle van achteren. Mravović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Déri heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Pihlamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović onderschept slim de pass. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati draait met de bal, schiet en ... Geeter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Semih Futbol Kulübü 1:1

28e minuut.
Andrade passt de bal met de wreef. Koks is nu in balbezit. Koks passt de bal in één keer door. Mravović is nu in balbezit. Mravović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Semih Futbol Kulübü 2:1

31e minuut.
Tosati rent richting de bal. Tosati passt de bal in één keer door. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daar is Mravović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mravović speelt de bal door. Tosati is nu in balbezit. Tosati draait met de bal, schiet en ... Geeter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Semih Futbol Kulübü 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YİĞİT DEMİRCİ SPOR 39%, Semih Futbol Kulübü 61%.
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Semih Futbol Kulübü 3:1

57e minuut.
Van Peteghem rent richting de bal. Van Peteghem passt de bal zonder na te denken. Marcinowski is nu in balbezit. Tosati onderschept slim de pass. Tosati schiet op doel. Geeter bokst de bal weg.

64e minuut.
Tosati rent richting de bal. Tosati passt de bal zonder na te denken. Brenden bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović onderschept slim de pass. Mravović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tosati met de inworp. Koks speelt de bal door. Van Peteghem met een sublieme pass. Mravović is nu in balbezit. Mravović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Koks passt de bal met de wreef. Tosati heeft problemen om de bal te vangen. Benedykciuk rent richting de bal. Tosati verovert de bal door een tackle van achteren. Tosati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Koks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koks geeft de bal voor. Klungelig pakt Benedykciuk de bal. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cedeño verovert de bal door een tackle van achteren. Cedeño geeft een lange en hoge pass. Cazacu heeft problemen om de bal te vangen. Tosati rent richting de bal. Tosati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YİĞİT DEMİRCİ SPOR 21%, Semih Futbol Kulübü 79%.
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Semih Futbol Kulübü 3:1