Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASLANASLAN TrNaziLLi FC
Normal Tactiek hasan1
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 42.9
average Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Vyška controleert de bal met de borst. Dağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağdeviren passt de bal zonder na te denken. Vyška rent richting de bal. Vyška draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kazandibi kopt de bal weg. Protasiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Protasiewicz speelt de bal door. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Piva met een sublieme pass. Protasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Protasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Azambuja heeft problemen om de bal te vangen. Azambuja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Piva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vyška de bal. Vyška passt de bal zonder na te denken. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja draait met de bal, schiet en ... Aşkın bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Azambuja controleert de bal met de borst. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva passt de bal met de wreef. Vyška rent richting de bal. Vyška haalt uit met een fantastische trap. Aşkın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koenen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Azambuja rent richting de bal. Azambuja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - TrNaziLLi FC 0:1

18e minuut.
Koenen met een snelle inworp. Piva is nu in balbezit. Piva speelt de bal door. Daar is Vyška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vyška haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Klungelig pakt Koenen de bal. Dağdeviren begaat een overtreding. Koenen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Koenen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Aşkın speelt de bal door. Urushadze kopt de bal weg. Azambuja heeft problemen om de bal te vangen. Azambuja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kalan is nu in balbezit. Kalan met een sublieme pass. Vyška is nu in balbezit. Azambuja rent richting de bal. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Urushadze is nu in balbezit. Urushadze probeert naar een medespeler te passen. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja heeft problemen om de bal te vangen. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - TrNaziLLi FC 0:2

27e minuut.
Azambuja is nu in balbezit. Azambuja geeft een lange en hoge pass. Dağdeviren is nu in balbezit. Vyška onderschept slim de pass. Vyška schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Protasiewicz passt de bal zonder na te denken. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva passt de bal zonder na te denken. Vyška rent richting de bal. Vyška passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Protasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Protasiewicz speelt de bal door. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja schiet op doel. Gökoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - TrNaziLLi FC 0:3

33e minuut.
Piva passt de bal zonder na te denken. Koenen is nu in balbezit. Koenen geeft een lange en hoge pass. Azambuja heeft problemen om de bal te vangen. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. Aşkın bokst de bal weg. Kazandibi kopt de bal weg. Koenen met een sublieme pass. Piva probeert naar een medespeler te passen. Vyška is nu in balbezit. Vyška haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - TrNaziLLi FC 0:4

45e minuut.
Hiçyanılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška onderschept slim de pass. Vyška speelt de bal door. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASLANASLAN 82%, TrNaziLLi FC 18%.
ASLANASLAN - TrNaziLLi FC 0:4

49e minuut.
Piva is nu in balbezit. Kalan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piva raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalan probeert naar een medespeler te passen. Koenen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Azambuja springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Klungelig pakt Protasiewicz de bal. Protasiewicz geeft een lange en hoge pass. Koenen probeert naar een medespeler te passen. Azambuja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azambuja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Biesicki komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Azambuja rent richting de bal. Piva speelt de bal door. Klungelig pakt Biesicki de bal. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja passt de bal met de wreef. Aşkın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biesicki rent richting de bal. Biesicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - TrNaziLLi FC 0:5

59e minuut.
Protasiewicz met een sublieme pass. Sessizer probeert naar een medespeler te passen. Kalan speelt de bal door. Biesicki rent richting de bal. Biesicki draait met de bal, schiet en ... Aşkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Azambuja springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Piva verovert de bal door een tackle van achteren. Piva passt de bal zonder na te denken. Azambuja rent richting de bal. Azambuja draait met de bal, schiet en ... Aşkın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - TrNaziLLi FC 0:6

67e minuut.
Piva verovert de bal door een tackle van achteren. Piva probeert naar een medespeler te passen. Protasiewicz met een sublieme pass. Daar is Azambuja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azambuja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Gökoğlu trapt de bal weg. Urushadze kopt de bal weg. Azambuja heeft problemen om de bal te vangen. Azambuja draait met de bal, schiet en ... Aşkın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Azambuja rent richting de bal. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - TrNaziLLi FC 0:7

75e minuut.
Urushadze met een sublieme pass. Daar is Protasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Protasiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Azambuja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azambuja schiet op doel. Aşkın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - TrNaziLLi FC 0:8

80e minuut.
Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki passt de bal met de wreef. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - TrNaziLLi FC 0:9

82e minuut.
Biesicki passt de bal in één keer door. Protasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Protasiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Azambuja de bal. Azambuja draait met de bal, schiet en ... Aşkın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gökoğlu geeft een lange en hoge pass. Urushadze kopt de bal weg. Dağdeviren rent richting de bal. Biesicki onderschept slim de pass. Biesicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Aşkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ragot verovert de bal door een tackle van achteren. Ragot geeft een hoge lob. Gökoğlu probeert naar een medespeler te passen. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Koenen passt de bal zonder na te denken. Urushadze speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Piva de bal onder controle te krijgen. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki haalt uit met een fantastische trap. Aşkın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASLANASLAN 78%, TrNaziLLi FC 22%.
ASLANASLAN - TrNaziLLi FC 0:9