Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TrNaziLLi FC ASLANASLAN
hasan1 Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 21.9
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Aşkın probeert naar een medespeler te passen. Piva kopt de bal weg. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška is nu in balbezit. Vyška draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - ASLANASLAN 1:0

9e minuut.
Piva rent richting de bal. Urushadze is nu in balbezit. Piva met een sublieme pass. Azambuja rent richting de bal. Azambuja schiet op doel. Aşkın bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - ASLANASLAN 2:0

15e minuut.
Piva met een sublieme pass. Protasiewicz is nu in balbezit. Protasiewicz geeft een lange en hoge pass. Azambuja heeft problemen om de bal te vangen. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Azambuja is nu in balbezit. Kazandibi rent richting de bal. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja schiet op doel. Aşkın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - ASLANASLAN 3:0

27e minuut.
Azambuja haalt uit met een fantastische trap. Aşkın met een sublieme pass. Vyška kopt de bal weg. Daar is Azambuja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sessizer probeert naar een medespeler te passen. Urushadze is nu in balbezit. Urushadze passt de bal in één keer door. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Koenen met de inworp. Piva rent richting de bal. Piva passt de bal in één keer door. Vyška is nu in balbezit. Vyška schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hiçyanılmaz rent richting de bal. Vyška onderschept slim de pass. Vyška geeft een hoge lob. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja schiet op doel. Aşkın bokst de bal weg.

38e minuut.
Traisci probeert de bal aan de voet te houden. Özmutlu is nu in balbezit. Özmutlu passt de bal in één keer door. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Piva passt de bal in één keer door. Azambuja rent richting de bal. Azambuja passt de bal met de wreef. Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška draait met de bal, schiet en ... Aşkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Piva verovert de bal door een tackle van achteren. Piva passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Azambuja de bal. Azambuja schiet op doel. Aşkın probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - ASLANASLAN 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrNaziLLi FC 23%, ASLANASLAN 77%.
TrNaziLLi FC - ASLANASLAN 4:0

47e minuut.
Daar is Ragot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urushadze probeert naar een medespeler te passen. Koenen rent richting de bal. Koenen geeft een lange en hoge pass. Azambuja springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Koenen geeft een lange en hoge pass. Protasiewicz kopt de bal weg. Daar is Kalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azambuja rent richting de bal. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Piva passt de bal zonder na te denken. Daar is Azambuja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azambuja met een sublieme pass. Vyška rent richting de bal. Vyška draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Inworp. Biesicki komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze geeft een hoge lob. Daar is Kazandibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - ASLANASLAN 5:0

63e minuut.
Hiçyanılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva onderschept slim de pass. Piva passt de bal zonder na te denken. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Piva heeft problemen om de bal te vangen. Urushadze probeert naar een medespeler te passen. Biesicki rent richting de bal. Biesicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - ASLANASLAN 6:0

77e minuut.
Biesicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Azambuja de bal. Azambuja passt de bal met de wreef. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sessizer geeft een lange en hoge pass. Koenen controleert de bal met de borst. Koenen speelt de bal door. Azambuja rent richting de bal. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Urushadze met een sublieme pass. Koenen probeert naar een medespeler te passen. Biesicki rent richting de bal. Biesicki passt de bal zonder na te denken. Azambuja rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - ASLANASLAN 7:0

81e minuut.
mintaz probeert naar een medespeler te passen. Bek is nu in balbezit. Bek passt de bal met de wreef. Azambuja rent richting de bal. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. Protasiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Traisci rent richting de bal. Traisci geeft de bal voor. Biesicki geeft een hoge lob. Aşkın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrNaziLLi FC 23%, ASLANASLAN 77%.
TrNaziLLi FC - ASLANASLAN 7:0