Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alburnus Tarichi FC U21 World Cup Winner
433 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Pamuk verovert de bal door een tackle van achteren. Pamuk speelt de bal door. Balak rent richting de bal. Balak schiet op doel. Yekpar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Balak schiet op doel. Almaz kopt de bal weg. Roster heeft problemen om de bal te vangen. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - U21 World Cup Winner 1:0

39e minuut.
Seyyah geeft een hoge lob. Yekpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpar geeft een hoge lob. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Kasap kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alburnus Tarichi FC 45%, U21 World Cup Winner 55%.
Alburnus Tarichi FC - U21 World Cup Winner 1:0

46e minuut.
Balak rent richting de bal. Vural is nu in balbezit. Balak begaat een overtreding. Vural raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

47e minuut.
Roster passt de bal in één keer door. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay speelt de bal door. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kasap niet meer kan verder spelen.

63e minuut.
Inworp. Seyyah met de inworp. Roster rent richting de bal. Almaz onderschept slim de pass. Almaz geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Almaz rent richting de bal. Roster bereikt de bal nog maar net als eerste. Roster probeert naar een medespeler te passen. Almaz rent richting de bal. Almaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rouggeris geeft de bal voor. Nicolaescu kopt de bal weg. Yekpar probeert de bal aan de voet te houden. Balak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Almaz is nu in balbezit. Twaróg verovert de bal door een tackle van achteren. Twaróg speelt de bal door. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - U21 World Cup Winner 2:0

84e minuut.
Vural passt de bal in één keer door. Roster is nu in balbezit. Nicolaescu speelt de bal door. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Yekpar geeft de bal voor. Inworp. Seyyah met de inworp. Almaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Almaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Yekpar trapt de bal weg. Fay met een sublieme pass. Viola is nu in balbezit. Vural onderschept slim de pass. Vural schiet op doel. İlkkurşun bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fer zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alburnus Tarichi FC 44%, U21 World Cup Winner 56%.
Alburnus Tarichi FC - U21 World Cup Winner 2:0