Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semih Futbol Kulübü TrNaziLLi FC
semih Tactiek hasan1
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 46.6
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
matig Verdedigen goed


16e minuut.
Piva passt de bal in één keer door. Koenen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenen passt de bal in één keer door. Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška haalt uit met een fantastische trap. Geeter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

18e minuut.
Urushadze geeft een hoge lob. Koenen bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri begaat een overtreding. Déri krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pihlamaa probeert naar een medespeler te passen. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piva krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Gramczewski is nu in balbezit. Ragot verovert de bal door een tackle van achteren. Gyimesi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gyimesi krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Piva met een sublieme pass. Protasiewicz speelt de bal door. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja draait met de bal, schiet en ... Geeter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - TrNaziLLi FC 0:1

30e minuut.
Piva speelt de bal door. Ragot heeft problemen om de bal te vangen. Fierli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ragot wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri begaat een overtreding. Vyška is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koenen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Brenden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vyška rent richting de bal. Vyška haalt uit met een fantastische trap. Geeter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - TrNaziLLi FC 0:2

38e minuut.
Protasiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Traisci heeft problemen om de bal te vangen. Traisci met een sublieme pass. Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semih Futbol Kulübü 63%, TrNaziLLi FC 37%.
Semih Futbol Kulübü - TrNaziLLi FC 0:2

53e minuut.
Cazacu probeert naar een medespeler te passen. Marišić rent richting de bal. Trâmbiţaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trâmbiţaş krijgt een gele kaart.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biesicki komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Biesicki verovert de bal door een tackle van achteren. Cazacu rent richting de bal. Biesicki onderschept slim de pass. Biesicki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marcinowski de bal onder controle te krijgen. Geeter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - TrNaziLLi FC 0:3

71e minuut.
Daar is Azambuja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinowski geeft de bal voor. Azambuja rent richting de bal. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Urushadze geeft een lange en hoge pass. Koenen kopt de bal weg. Klungelig pakt Benedykciuk de bal. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Cazacu geeft een lange en hoge pass. Marišić rent richting de bal. Fierli rent richting de bal. Marišić rent richting de bal. Marišić draait met de bal, schiet en ... Simon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - TrNaziLLi FC 1:3

81e minuut.
Klungelig pakt Déri de bal. Déri geeft een lange en hoge pass. Fierli rent richting de bal. Fierli schiet op doel. Simon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ragot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koenen speelt de bal door. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semih Futbol Kulübü 61%, TrNaziLLi FC 39%.
Semih Futbol Kulübü - TrNaziLLi FC 1:3