Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR ASLANASLAN
lll Tactiek Normal
71% Balbezit 29%
25% Spel op eigen helft 75%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 21.9
goed Schieten matig
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Sessizer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrett met de inworp. Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks draait met de bal, schiet en ... Aşkın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Van Peteghem met een sublieme pass. Koks is nu in balbezit. Koks passt de bal in één keer door. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Aşkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Aşkın trapt de bal weg. Koks rent richting de bal. Koks passt de bal zonder na te denken. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel. Aşkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Andrade probeert de bal aan de voet te houden. Van Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Peteghem passt de bal zonder na te denken. Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Łobos met een sublieme pass. Van Peteghem is nu in balbezit. Van Peteghem passt de bal met de wreef. Koks is nu in balbezit. Koks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Van Peteghem passt de bal in één keer door. Andrade rent richting de bal. Andrade geeft een hoge lob. Koks is nu in balbezit. Koks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Van Peteghem passt de bal met de wreef. Koks rent richting de bal. Klungelig pakt Andrade de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Van Peteghem passt de bal zonder na te denken. Andrade rent richting de bal. Andrade passt de bal met de wreef. Koks rent richting de bal. Koks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Łobos probeert naar een medespeler te passen. Van Peteghem is nu in balbezit. Van Peteghem passt de bal met de wreef. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Łobos rent richting de bal. Łobos speelt de bal door. Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Koks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Van Peteghem rent richting de bal. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ... Aşkın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - ASLANASLAN 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YİĞİT DEMİRCİ SPOR 33%, ASLANASLAN 67%.
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - ASLANASLAN 1:0

47e minuut.
Barrett passt de bal in één keer door. Daar is Van Peteghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Peteghem passt de bal zonder na te denken. Koks rent richting de bal. Koks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Hiçyanılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Peteghem verovert de bal door een tackle van achteren. Van Peteghem met een sublieme pass. Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Doeltrap. Aşkın trapt de bal weg. Sessizer controleert de bal met de borst. Koks rent richting de bal. Koks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz geeft een lange en hoge pass. Andrade is nu in balbezit. Koks rent richting de bal. Koks schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Koks verovert de bal door een tackle van achteren. Koks geeft de bal voor. Klungelig pakt Dağdeviren de bal. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Andrade probeert naar een medespeler te passen. Van Peteghem rent richting de bal. Van Peteghem geeft de bal voor. Koks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koks schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Hiçyanılmaz de bal onder controle te krijgen. Barrett rent richting de bal. Barrett probeert naar een medespeler te passen. Koks is nu in balbezit. Koks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hiçyanılmaz rent richting de bal. Van Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Peteghem met een sublieme pass. Koks rent richting de bal. Koks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal in één keer door. Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - ASLANASLAN 2:0

74e minuut.
Dağdeviren rent richting de bal. Van Peteghem onderschept slim de pass. Van Peteghem met een sublieme pass. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Peteghem rent richting de bal. Van Peteghem passt de bal in één keer door. Koks rent richting de bal. Koks draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - ASLANASLAN 3:0

80e minuut.
Barrett kopt de bal weg. Daar is Van Peteghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Peteghem passt de bal met de wreef. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Van Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Peteghem met een sublieme pass. Daar is Koks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koks schiet op doel. Aşkın werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - ASLANASLAN 4:0

90e minuut.
Koks passt de bal in één keer door. Kazandibi is nu in balbezit. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade schiet op doel. Aşkın werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - ASLANASLAN 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YİĞİT DEMİRCİ SPOR 18%, ASLANASLAN 82%.
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - ASLANASLAN 5:0