Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASLANASLAN YİĞİT DEMİRCİ SPOR
Normal Tactiek lll
32% Balbezit 68%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 52.8
weak Schieten excellent
weak Passen solid
hopeless Verdedigen solid


1e minuut.
Bek met een sublieme pass. Hiçyanılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyanılmaz passt de bal zonder na te denken. Mravović is nu in balbezit. Mravović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Tosati de bal. Tosati passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mravović de bal. Mravović schiet op doel. Aşkın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mravović passt de bal in één keer door. Tosati rent richting de bal. Tosati schiet op doel. Gökoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Aşkın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Peteghem met een snelle inworp. Koks probeert naar een medespeler te passen. Tosati is nu in balbezit. Tosati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Van Peteghem kopt de bal weg. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović passt de bal in één keer door. Tosati is nu in balbezit. Tosati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hiçyanılmaz is nu in balbezit. Tosati onderschept slim de pass. Tosati passt de bal in één keer door. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mravović is nu in balbezit. Mravović heeft problemen om de bal te vangen. Mravović passt de bal met de wreef. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Aşkın maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mravović rent richting de bal. Mravović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Koks rent richting de bal. Tosati is nu in balbezit. Tosati geeft de bal voor. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Özmutlu is nu in balbezit. Özmutlu geeft een hoge lob. Cedeño kopt de bal weg. Mravović is nu in balbezit. Mravović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kazandibi passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mravović neemt de hoekschop. Tosati rent richting de bal. Tosati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Kazandibi met een harde bal richting middenveld. Koks kopt de bal weg. Mravović rent richting de bal. Mravović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Koks kopt de bal weg. Tosati rent richting de bal. Tosati passt de bal in één keer door. Mravović is nu in balbezit. Mravović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Aşkın trapt de bal weg. Tosati rent richting de bal. Tosati passt de bal zonder na te denken. Mravović rent richting de bal. Mravović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cedeño geeft de bal voor. Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks passt de bal zonder na te denken. Daar is Mravović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mravović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mravović is nu in balbezit. Mravović probeert naar een medespeler te passen. Tosati heeft problemen om de bal te vangen. Tosati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:1

43e minuut.
Tosati is nu in balbezit. Tosati probeert naar een medespeler te passen. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović schiet op doel. Aşkın werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASLANASLAN 71%, YİĞİT DEMİRCİ SPOR 29%.
ASLANASLAN - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:2

49e minuut.
Daar is Hiçyanılmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağdeviren is nu in balbezit. Tosati onderschept slim de pass. Tosati draait met de bal, schiet en ... Aşkın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:3

53e minuut.
Mravović kopt de bal weg. Tosati is nu in balbezit. Tosati passt de bal in één keer door. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Koks geeft de bal voor. Tosati kopt de bal weg. Gökoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tosati geeft een lange en hoge pass. Sessizer kopt de bal weg. Van Peteghem probeert naar een medespeler te passen. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks speelt de bal door. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati schiet op doel. Aşkın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kazandibi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Peteghem is nu in balbezit. Van Peteghem geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sessizer de bal onder controle te krijgen. Tosati krijgt zijn hoofd ertegen. Aşkın bokst de bal weg.

71e minuut.
Klungelig pakt Dağdeviren de bal. Tosati is nu in balbezit. Tosati met een sublieme pass. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tosati is nu in balbezit. Tosati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gökoğlu onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Andrade kopt de bal weg. Tosati rent richting de bal. Tosati passt de bal zonder na te denken. Mravović rent richting de bal. Mravović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
García de los Salmones geeft een lange en hoge pass. Mravović rent richting de bal. Mravović passt de bal zonder na te denken. Tosati is nu in balbezit. Tosati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kalan geeft de bal voor. Daar is Van Peteghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Peteghem speelt de bal door. Koks rent richting de bal. Koks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:4

86e minuut.
Tosati heeft problemen om de bal te vangen. Tosati passt de bal in één keer door. Daar is Mravović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mravović haalt uit met een fantastische trap. Aşkın probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:5

88e minuut.
Koks rent richting de bal. Koks met een sublieme pass. Mravović rent richting de bal. Tosati rent richting de bal. Tosati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASLANASLAN 81%, YİĞİT DEMİRCİ SPOR 19%.
ASLANASLAN - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:5