Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alburnus Tarichi FC YİĞİT DEMİRCİ SPOR
433 Tactiek lll
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 41
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 50.9
matig Schieten zeer goed
matig Passen solide
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Tosati passt de bal met de wreef. Mravović rent richting de bal. Tosati is nu in balbezit. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koks met een snelle inworp. Tosati speelt de bal door. Mravović is nu in balbezit. Mravović draait met de bal, schiet en ... İlkkurşun bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tosati neemt de hoekschop. Mravović krijgt zijn hoofd ertegen. İlkkurşun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rouggeris rent richting de bal. Andrade onderschept slim de pass. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Cedeño speelt de bal door. Mravović rent richting de bal. Mravović passt de bal met de wreef. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Mravović met een sublieme pass. Andrade rent richting de bal. Pamuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pamuk krijgt een gele kaart. Andrade moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Andrade kan niet meer verder spelen. Mravović neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:1

12e minuut.
Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño geeft een hoge lob. Koçyiğit rent richting de bal. Tosati onderschept slim de pass. Tosati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Almaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati is nu in balbezit. Tosati passt de bal met de wreef. Mravović rent richting de bal. Mravović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Seyyah geeft een hoge lob. Solano kopt de bal weg. Cedeño probeert naar een medespeler te passen. Mravović rent richting de bal. Mravović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Klungelig pakt Balak de bal. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño passt de bal zonder na te denken. Tosati rent richting de bal. Tosati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Koçyiğit is nu in balbezit. Koçyiğit met een sublieme pass. Van Peteghem speelt de bal door. Mravović rent richting de bal. Mravović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. İlkkurşun trapt de bal weg van het doel. Cedeño kopt de bal weg. Mravović heeft problemen om de bal te vangen. Mravović schiet op doel. İlkkurşun bokst de bal weg.

29e minuut.
Van Peteghem speelt de bal door. Daar is Mravović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamuk rent richting de bal. Mravović onderschept slim de pass. Mravović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Tosati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosati schiet op doel. İlkkurşun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Cedeño passt de bal in één keer door. Koks is nu in balbezit. Koks passt de bal in één keer door. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Koçyiğit is nu in balbezit. Koçyiğit geeft de bal voor. Van Peteghem met een sublieme pass. Mravović rent richting de bal. Mravović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tosati passt de bal in één keer door. Pamuk verovert de bal door een tackle van achteren. Çalışkan probeert de bal met de borst te controleren. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Koçyiğit heeft problemen om de bal te vangen. Tosati verovert de bal door een tackle van achteren. Tosati speelt de bal door. Mravović is nu in balbezit. Mravović haalt uit met een fantastische trap. İlkkurşun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Tosati is nu in balbezit. Tosati passt de bal zonder na te denken. Mravović rent richting de bal. Mravović draait met de bal, schiet en ... İlkkurşun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alburnus Tarichi FC 85%, YİĞİT DEMİRCİ SPOR 15%.
Alburnus Tarichi FC - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:2

49e minuut.
Cidoncha probeert naar een medespeler te passen. Van Peteghem is nu in balbezit. Van Peteghem passt de bal zonder na te denken. Mravović rent richting de bal. Mravović haalt uit met een fantastische trap. İlkkurşun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:3

51e minuut.
Cedeño met een sublieme pass. Klungelig pakt Mravović de bal. Mravović passt de bal met de wreef. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Łobos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mravović de bal. Mravović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tosati de bal. Tosati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Van Peteghem is nu in balbezit. Van Peteghem passt de bal in één keer door. Mravović is nu in balbezit. Mravović haalt uit met een fantastische trap. İlkkurşun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:4

61e minuut.
Daar is Cidoncha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cedeño rent richting de bal. Nicolaescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nicolaescu krijgt een gele kaart. Cedeño is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cedeño met een snel genomen vrije trap. Tosati is nu in balbezit. Tosati haalt uit met een fantastische trap. İlkkurşun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:5

83e minuut.
Doeltrap. İlkkurşun trapt de bal weg. Van Peteghem kopt de bal weg. Mravović rent richting de bal. Mravović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tosati rent richting de bal. Tosati speelt de bal door. Mravović rent richting de bal. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alburnus Tarichi FC 75%, YİĞİT DEMİRCİ SPOR 25%.
Alburnus Tarichi FC - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:6