Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR Alburnus Tarichi FC
lll Tactiek 433
66% Balbezit 34%
19% Spel op eigen helft 81%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 28.9
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Cedeño rent richting de bal. Cedeño geeft een lange en hoge pass. Viola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mravović rent richting de bal. Mravović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Alburnus Tarichi FC 1:0

8e minuut.
Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Peteghem rent richting de bal. Van Peteghem speelt de bal door. Cedeño heeft problemen om de bal te vangen. Cedeño schiet op doel. İlkkurşun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cedeño zal de hoekschop nemen. İlkkurşun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mravović is nu in balbezit. Mravović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Alburnus Tarichi FC 2:0

13e minuut.
Cedeño schiet op doel. Rouggeris controleert de bal met de borst. Mravović rent richting de bal. Mravović haalt uit met een fantastische trap. İlkkurşun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Alburnus Tarichi FC 3:0

16e minuut.
Koks passt de bal in één keer door. Viola is nu in balbezit. Cedeño verovert de bal door een tackle van achteren. Cedeño haalt uit met een fantastische trap. İlkkurşun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Koçyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño verovert de bal door een tackle van achteren. Cedeño probeert naar een medespeler te passen. Mravović is nu in balbezit. Mravović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Van Peteghem passt de bal in één keer door. Cedeño rent richting de bal. Cedeño speelt de bal door. Mravović is nu in balbezit. Mravović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mravović zal de hoekschop nemen. Van Peteghem kopt de bal weg. Koks is nu in balbezit. Koks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cotenescu met een sublieme pass. Pamuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Mravović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mravović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Alburnus Tarichi FC 4:0

27e minuut.
Balak rent richting de bal. Balak speelt de bal door. Pamuk is nu in balbezit. Mravović verovert de bal door een tackle van achteren. Mravović probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Cotenescu speelt de bal door. Cedeño rent richting de bal. Cedeño speelt de bal door. Mravović heeft problemen om de bal te vangen. Mravović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Alburnus Tarichi FC 5:0

34e minuut.
Çalışkan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mravović is nu in balbezit. Mravović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Cedeño de bal. Koks met een sublieme pass. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović verovert de bal door een tackle van achteren. Mravović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks passt de bal in één keer door. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović schiet op doel. İlkkurşun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Alburnus Tarichi FC 6:0

42e minuut.
Doeltrap. İlkkurşun trapt de bal weg. Koks kopt de bal weg. Klungelig pakt Cedeño de bal. Cedeño haalt uit met een fantastische trap. İlkkurşun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Mravović rent richting de bal. Mravović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cedeño de bal. Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Alburnus Tarichi FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YİĞİT DEMİRCİ SPOR 24%, Alburnus Tarichi FC 76%.
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Alburnus Tarichi FC 7:0

48e minuut.
Rouggeris geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrade met de inworp. Mravović is nu in balbezit. Mravović schiet op doel. İlkkurşun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Pamuk is nu in balbezit. Koks verovert de bal door een tackle van achteren. Koks met een sublieme pass. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño haalt uit met een fantastische trap. İlkkurşun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mravović rent richting de bal. Mravović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Pamuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks passt de bal zonder na te denken. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Andrade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mravović is nu in balbezit. Mravović speelt de bal door. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mravović rent richting de bal. Mravović passt de bal met de wreef. Cedeño rent richting de bal. Cedeño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Solano is nu in balbezit. Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal met de wreef. Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Koks passt de bal zonder na te denken. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño passt de bal zonder na te denken. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Alburnus Tarichi FC 8:0

67e minuut.
Mravović haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Pamuk de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks verovert de bal door een tackle van achteren. Koks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Koks kopt de bal weg. Mravović heeft problemen om de bal te vangen. Mravović speelt de bal door. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Daar is Koks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mravović rent richting de bal. Pamuk is nu in balbezit. Mravović onderschept slim de pass. Mravović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Łobos kopt de bal weg. Cotenescu speelt de bal door. Klungelig pakt Cedeño de bal. Koks is nu in balbezit. Koks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Andrade rent richting de bal. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks rent richting de bal. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YİĞİT DEMİRCİ SPOR 13%, Alburnus Tarichi FC 87%.
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Alburnus Tarichi FC 8:0