Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TrNaziLLi FC Alburnus Tarichi FC
hasan1 Tactiek 433
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 26.3
uitstekend Schieten matig
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Nicolaescu rent richting de bal. Piva verovert de bal door een tackle van achteren. Piva probeert naar een medespeler te passen. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Alburnus Tarichi FC 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Vyška de bal. Piva speelt de bal door. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja schiet op doel. İlkkurşun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Alburnus Tarichi FC 2:0

7e minuut.
Koçyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška onderschept slim de pass. Vyška probeert naar een medespeler te passen. Azambuja rent richting de bal. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. İlkkurşun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Skrocki geeft een hoge lob. Koenen kopt de bal weg. Piva speelt de bal door. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Urushadze passt de bal zonder na te denken. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja geeft de bal voor. Vyška is nu in balbezit. Vyška haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Urushadze is nu in balbezit. Urushadze passt de bal in één keer door. Vyška heeft problemen om de bal te vangen. Azambuja rent richting de bal. Azambuja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Alburnus Tarichi FC 3:0

17e minuut.
Koenen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenen passt de bal zonder na te denken. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. İlkkurşun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Alburnus Tarichi FC 4:0

21e minuut.
Koenen passt de bal met de wreef. Piva is nu in balbezit. Piva probeert naar een medespeler te passen. Daar is Azambuja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. İlkkurşun trapt de bal weg. Piva kopt de bal weg. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Piva geeft een hoge lob. Vyška heeft problemen om de bal te vangen. Viola verovert de bal door een tackle van achteren. Protasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Protasiewicz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Viola heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrNaziLLi FC 26%, Alburnus Tarichi FC 74%.
TrNaziLLi FC - Alburnus Tarichi FC 4:0

49e minuut.
Doeltrap. İlkkurşun trapt de bal weg. Piva kopt de bal weg. Daar is Azambuja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vyška kan de bal niet met de borst controleren. Acil rent richting de bal. Piva met een sublieme pass. Daar is Azambuja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. İlkkurşun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Alburnus Tarichi FC 5:0

55e minuut.
Biesicki komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Azambuja verovert de bal door een tackle van achteren. Azambuja geeft een lange en hoge pass. Daar is Acil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki schiet op doel. İlkkurşun bokst de bal weg.

57e minuut.
Rouggeris met een harde bal richting middenveld. Urushadze kopt de bal weg. Daar is Acil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesicki rent richting de bal. Biesicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Alburnus Tarichi FC 6:0

58e minuut.
Klungelig pakt Almaz de bal. Azambuja verovert de bal door een tackle van achteren. Azambuja passt de bal in één keer door. Biesicki rent richting de bal. Biesicki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Urushadze is nu in balbezit. Piva rent richting de bal. Piva met een sublieme pass. Biesicki rent richting de bal. Biesicki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Piva kopt de bal weg. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja passt de bal met de wreef. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. İlkkurşun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Azambuja krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Alburnus Tarichi FC 7:0

71e minuut.
Protasiewicz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Rouggeris de bal. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Alburnus Tarichi FC 8:0

71e minuut.
Balak speelt de bal door. Viola rent richting de bal. Biesicki onderschept slim de pass. Biesicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Alburnus Tarichi FC 9:0

73e minuut.
Nicolaescu probeert naar een medespeler te passen. Balak is nu in balbezit. Azambuja onderschept slim de pass. Azambuja schiet op doel. İlkkurşun bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Alburnus Tarichi FC 10:0

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Protasiewicz neemt de hoekschop. Piva kopt de bal weg. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. İlkkurşun bokst de bal weg. Biesicki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Alburnus Tarichi FC 11:0

80e minuut.
Almaz speelt de bal door. Seyyah met een sublieme pass. Rouggeris heeft problemen om de bal te vangen. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Urushadze rent richting de bal. Piva heeft problemen om de bal te vangen. Piva probeert naar een medespeler te passen. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Alburnus Tarichi FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrNaziLLi FC 11%, Alburnus Tarichi FC 89%.
TrNaziLLi FC - Alburnus Tarichi FC 12:0