Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alburnus Tarichi FC TrNaziLLi FC
433 Tactiek hasan1
35% Balbezit 65%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
28.1 gemiddelde waardering 43.9
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Piva probeert naar een medespeler te passen. Koenen is nu in balbezit. Koenen passt de bal met de wreef. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja draait met de bal, schiet en ... İlkkurşun bokst de bal weg. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja draait met de bal, schiet en ... İlkkurşun bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Protasiewicz neemt de hoekschop. Daar is Pamuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Koenen neemt de hoekschop. Piva kopt de bal weg. Vyška is nu in balbezit. Vyška haalt uit met een fantastische trap. İlkkurşun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Protasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Rouggeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška onderschept slim de pass. Vyška draait met de bal, schiet en ... İlkkurşun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - TrNaziLLi FC 0:1

16e minuut.
Urushadze speelt de bal door. Protasiewicz rent richting de bal. Protasiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Azambuja de bal. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Ragot de bal onder controle te krijgen. Ragot geeft de bal voor. Inworp. Koçyiğit met de inworp. Almaz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pamuk kan de bal niet met de borst controleren. Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška probeert naar een medespeler te passen. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - TrNaziLLi FC 0:2

23e minuut.
Traisci met een sublieme pass. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja passt de bal in één keer door. Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Koenen probeert naar een medespeler te passen. Vyška rent richting de bal. Piva speelt de bal door. Azambuja rent richting de bal. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - TrNaziLLi FC 0:3

32e minuut.
Vyška probeert de bal met de borst te controleren. Vyška met een sublieme pass. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. İlkkurşun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - TrNaziLLi FC 0:4

35e minuut.
Urushadze passt de bal zonder na te denken. Piva kan de bal niet met de borst controleren. Piva speelt de bal door. Koenen rent richting de bal. Koenen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Azambuja probeert naar een medespeler te passen. Vyška rent richting de bal. Pamuk speelt de bal door. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - TrNaziLLi FC 0:5

45e minuut.
Azambuja rent richting de bal. Rouggeris rent richting de bal. Azambuja onderschept slim de pass. Azambuja draait met de bal, schiet en ... İlkkurşun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - TrNaziLLi FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alburnus Tarichi FC 75%, TrNaziLLi FC 25%.
Alburnus Tarichi FC - TrNaziLLi FC 0:6

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. İlkkurşun trapt de bal weg. Urushadze kopt de bal weg. Azambuja rent richting de bal. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Trâmbiţaş geeft een hoge lob. Protasiewicz is nu in balbezit. Protasiewicz met een sublieme pass. Azambuja rent richting de bal. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - TrNaziLLi FC 0:7

52e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Çalışkan krijgt een gele kaart. Azambuja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koenen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Viola heeft problemen om de bal te vangen. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Biesicki komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Piva is nu in balbezit. Piva passt de bal met de wreef. Azambuja rent richting de bal. Azambuja draait met de bal, schiet en ... İlkkurşun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - TrNaziLLi FC 0:8

63e minuut.
Nicolaescu speelt de bal door. Balak is nu in balbezit. Azambuja verovert de bal door een tackle van achteren. Azambuja draait met de bal, schiet en ... İlkkurşun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Skrocki probeert naar een medespeler te passen. Traisci bereikt de bal nog maar net als eerste. Traisci geeft de bal voor. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ragot kan de bal niet met de borst controleren. Ragot geeft een hoge lob. Çalışkan is nu in balbezit. Azambuja rent richting de bal. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Azambuja kan de bal niet met de borst controleren. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva is nu in balbezit. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva met een sublieme pass. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Azambuja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azambuja draait met de bal, schiet en ... İlkkurşun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki haalt uit met een fantastische trap. Paal! Viola heeft problemen om de bal te vangen. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva haalt uit met een fantastische trap. İlkkurşun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Viola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koenen met een snelle inworp. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

85e minuut.
Koçyiğit kopt de bal weg. Piva speelt de bal door. Azambuja rent richting de bal. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki draait met de bal, schiet en ... İlkkurşun bokst de bal weg. Azambuja rent richting de bal. Azambuja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alburnus Tarichi FC - TrNaziLLi FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alburnus Tarichi FC 73%, TrNaziLLi FC 27%.
Alburnus Tarichi FC - TrNaziLLi FC 0:9