Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR Armutlu spor
lll Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 20.7
very good Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Łobos geeft een hoge lob. Van Peteghem kopt de bal weg. Tosati rent richting de bal. Mravović is nu in balbezit. Mravović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ses probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acemoğlu probeert naar een medespeler te passen. Gaborit kopt de bal weg. Tosati is nu in balbezit. Tosati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ses onderschept slim de pass. Van Peteghem verovert de bal door een tackle van achteren. Van Peteghem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Gaborit de bal. Cedeño rent richting de bal. Cedeño probeert naar een medespeler te passen. Mravović is nu in balbezit. Mravović schiet op doel. Acemoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tosati rent richting de bal. Tosati schiet op doel. Acemoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Barrett passt de bal in één keer door. Van Peteghem rent richting de bal. Van Peteghem passt de bal met de wreef. Mravović rent richting de bal. Mravović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mravović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Güzeller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosati is nu in balbezit. Tosati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 2:0

17e minuut.
Tekiralp speelt de bal door. Daar is Ulusoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Van Peteghem passt de bal met de wreef. Mravović rent richting de bal. Mravović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yeneralp de bal onder controle te krijgen. Acemoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 3:0

20e minuut.
Tosati onderschept slim de pass. Tosati passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mravović de bal. Van Peteghem rent richting de bal. Van Peteghem draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tosati is nu in balbezit. Van Peteghem met een sublieme pass. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović haalt uit met een fantastische trap. Acemoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 4:0

23e minuut.
Güzeller passt de bal in één keer door. Yenilmeztürk is nu in balbezit. Tosati verovert de bal door een tackle van achteren. Tosati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 5:0

24e minuut.
Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati passt de bal zonder na te denken. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović haalt uit met een fantastische trap. Acemoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 6:0

26e minuut.
Echterhoff is nu in balbezit. Echterhoff geeft een hoge lob. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati rent richting de bal. Tosati schiet op doel. Acemoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 7:0

31e minuut.
Abanoz is nu in balbezit. Barrett onderschept slim de pass. Barrett speelt de bal door. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Güzeller heeft problemen om de bal te vangen. Tosati rent richting de bal. Tosati passt de bal in één keer door. Mravović rent richting de bal. Mravović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp geeft een hoge lob. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Van Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Peteghem passt de bal in één keer door. Ses heeft problemen om de bal te vangen. Tosati is nu in balbezit. Tosati schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YİĞİT DEMİRCİ SPOR 22%, Armutlu spor 78%.
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 8:0

46e minuut.
Barrett passt de bal met de wreef. Mravović rent richting de bal. Yeneralp legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mravović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Peteghem neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 9:0

50e minuut.
Tosati haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Acemoğlu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Van Peteghem de bal. Van Peteghem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 10:0

54e minuut.
Mravović passt de bal zonder na te denken. Tosati rent richting de bal. Keseroğlu begaat een overtreding. Tosati raakt geblesseerd tijdens het duel. Van Peteghem wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 11:0

56e minuut.
Cidoncha passt de bal met de wreef. Van Peteghem rent richting de bal. Van Peteghem met een sublieme pass. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Barrett speelt de bal door. Van Peteghem heeft problemen om de bal te vangen. Van Peteghem passt de bal zonder na te denken. Tosati rent richting de bal. Tosati schiet op doel. Acemoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 12:0

62e minuut.
Van Peteghem met een sublieme pass. Barrett met een sublieme pass. Mravović is nu in balbezit. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Van Peteghem geeft een lange en hoge pass. Yeneralp kopt de bal weg. Barrett speelt de bal door. Mravović is nu in balbezit. Mravović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 13:0

71e minuut.
Tekiralp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dayıoğlu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gaborit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yenilmeztürk rent richting de bal. Tosati verovert de bal door een tackle van achteren. Tosati schiet op doel. Mravović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 14:0

76e minuut.
Gaborit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Van Peteghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Peteghem speelt de bal door. Mravović is nu in balbezit. Mravović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 15:0

78e minuut.
Van Peteghem passt de bal met de wreef. Daar is Tosati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 16:0

80e minuut.
Yeneralp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mravović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tosati rent richting de bal. Tosati draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu bokst de bal weg. Paal! Acemoğlu met een sublieme pass. Van Peteghem kopt de bal weg. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cedeño rent richting de bal. Van Peteghem rent richting de bal. Van Peteghem passt de bal in één keer door. Tosati is nu in balbezit. Tosati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YİĞİT DEMİRCİ SPOR 30%, Armutlu spor 70%.
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Armutlu spor 16:0