Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Armutlu spor YİĞİT DEMİRCİ SPOR
Normal Tactiek lll
33% Balbezit 67%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 52
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 51.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Łobos geeft een lange en hoge pass. Cedeño is nu in balbezit. Klungelig pakt Cedeño de bal. Cedeño haalt uit met een fantastische trap. Acemoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:1

3e minuut.
Yenilmeztürk passt de bal met de wreef. Barrett rent richting de bal. Barrett probeert naar een medespeler te passen. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Cedeño heeft problemen om de bal te vangen. Cedeño met een sublieme pass. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović haalt uit met een fantastische trap. Acemoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:2

7e minuut.
Yenilmeztürk is nu in balbezit. Cedeño verovert de bal door een tackle van achteren. Mravović is nu in balbezit. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mravović controleert de bal met de borst. Mravović schiet op doel. Acemoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cedeño de bal. Cedeño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:3

9e minuut.
Daar is Tekiralp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović passt de bal zonder na te denken. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño haalt uit met een fantastische trap. Acemoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Cedeño geeft de bal voor. Keseroğlu rent richting de bal. Van Peteghem verovert de bal door een tackle van achteren. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño haalt uit met een fantastische trap. Acemoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:4

15e minuut.
Serinyel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Peteghem probeert naar een medespeler te passen. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mravović rent richting de bal. Mravović draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Van Peteghem passt de bal met de wreef. Mravović is nu in balbezit. Mravović probeert naar een medespeler te passen. Cedeño rent richting de bal. Cedeño draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:5

21e minuut.
Van Peteghem kopt de bal weg. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño passt de bal in één keer door. Mravović heeft problemen om de bal te vangen. Mravović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:6

23e minuut.
Daar is Van Peteghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrett rent richting de bal. Barrett speelt de bal door. Cedeño rent richting de bal. Cedeño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:7

26e minuut.
Cedeño heeft problemen om de bal te vangen. Cedeño passt de bal zonder na te denken. Mravović rent richting de bal. Mravović schiet op doel. Acemoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:8

29e minuut.
Cedeño rent richting de bal. Cedeño passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Van Peteghem de bal. Van Peteghem haalt uit met een fantastische trap. Güzeller probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Van Peteghem kopt de bal weg. Mravović is nu in balbezit. Mravović schiet op doel. Yeneralp probeert de bal aan de voet te houden. Acemoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Güzeller probeert de bal met de borst te controleren. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Van Peteghem rent richting de bal. Van Peteghem passt de bal in één keer door. Koks met een sublieme pass. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:9

37e minuut.
Echterhoff rent richting de bal. Echterhoff met een sublieme pass. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Barrett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrett met een sublieme pass. Klungelig pakt Cedeño de bal. Van Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Peteghem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:10

40e minuut.
Barrett rent richting de bal. Barrett passt de bal zonder na te denken. Cedeño speelt de bal door. Mravović is nu in balbezit. Mravović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:11

42e minuut.
Mravović rent richting de bal. Mravović passt de bal in één keer door. Yenilmeztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño verovert de bal door een tackle van achteren. Cedeño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Andrade passt de bal zonder na te denken. Van Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Peteghem passt de bal in één keer door. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Koks met een snelle inworp. Van Peteghem is nu in balbezit. Van Peteghem passt de bal zonder na te denken. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armutlu spor 82%, YİĞİT DEMİRCİ SPOR 18%.
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:12

50e minuut.
Cedeño is nu in balbezit. Cedeño draait met de bal, schiet en ... Keseroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koks geeft de bal voor. Mravović maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mravović is nu in balbezit. Mravović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:13

53e minuut.
Van Peteghem rent richting de bal. Van Peteghem passt de bal in één keer door. Yenilmeztürk rent richting de bal. Cedeño onderschept slim de pass. Cedeño haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Klungelig pakt Barrett de bal. Barrett speelt de bal door. Van Peteghem speelt de bal door. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:14

55e minuut.
Ulusoy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tekiralp de bal. Cedeño is nu in balbezit. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:15

59e minuut.
Doeltrap. Yeneralp met een harde bal richting middenveld. Van Peteghem kopt de bal weg. Cedeño rent richting de bal. Cedeño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:16

62e minuut.
Koks met de inworp. Cedeño rent richting de bal. Cedeño passt de bal in één keer door. Mravović is nu in balbezit. Mravović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Koks passt de bal met de wreef. Van Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Peteghem passt de bal zonder na te denken. Daar is Mravović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mravović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Cedeño de bal. Cedeño passt de bal in één keer door. Van Peteghem met een sublieme pass. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Yenilmeztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenilmeztürk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yenilmeztürk krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Koks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koks zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mravović krijgt zijn hoofd ertegen. Yeneralp heeft problemen om de bal te vangen. Mravović rent richting de bal. Mravović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Barrett is nu in balbezit. Barrett passt de bal zonder na te denken. Van Peteghem met een sublieme pass. Cedeño rent richting de bal. Cedeño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Barrett met een sublieme pass. Van Peteghem rent richting de bal. Ses tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ses krijgt een gele kaart. Van Peteghem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andrade komt bij de bal en schiet. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mravović is nu in balbezit. Cedeño is nu in balbezit. Mravović is nu in balbezit. Mravović draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:17

84e minuut.
Van Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Peteghem passt de bal met de wreef. Cidoncha probeert naar een medespeler te passen. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:18

90e minuut.
Cedeño heeft problemen om de bal te vangen. Güzeller is nu in balbezit. Cedeño verovert de bal door een tackle van achteren. Cedeño schiet op doel. Acemoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armutlu spor 80%, YİĞİT DEMİRCİ SPOR 20%.
Armutlu spor - YİĞİT DEMİRCİ SPOR 0:19