Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semih Futbol Kulübü Alburnus Tarichi FC
semih Tactiek 433
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
36 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 26.5
goed Schieten matig
goed Passen matig
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Cazacu met een sublieme pass. Klungelig pakt Benedykciuk de bal. Balak onderschept slim de pass. Balak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - Alburnus Tarichi FC 0:1

3e minuut.
Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuk verovert de bal door een tackle van achteren. Pihlamaa verovert de bal door een tackle van achteren. Pihlamaa geeft de bal voor. Nooij krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Semih Futbol Kulübü - Alburnus Tarichi FC 1:1

9e minuut.
Brenden bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenden geeft een hoge lob. Daar is Viola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nooij rent richting de bal. Nooij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Fierli kan de bal niet met de borst controleren. Çalışkan is nu in balbezit. Fierli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fierli krijgt een gele kaart.

12e minuut.
İlkkurşun trapt de bal weg. Gyimesi kopt de bal weg. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij rent richting de bal. Nooij schiet op doel. İlkkurşun bokst de bal weg.

15e minuut.
Solano met een sublieme pass. Çalışkan rent richting de bal. Gramczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gramczewski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Çalışkan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gramczewski met een snelle inworp. Gyimesi geeft een hoge lob. Nooij springt en kopt de bal. İlkkurşun bokst de bal weg.

21e minuut.
Koçyiğit probeert naar een medespeler te passen. Pihlamaa rent richting de bal. Pihlamaa probeert naar een medespeler te passen. Fierli rent richting de bal. Fierli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski speelt de bal door. Klungelig pakt Rouggeris de bal. Fierli rent richting de bal. Fierli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pihlamaa met een sublieme pass. Daar is Nooij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viola is nu in balbezit. Nooij onderschept slim de pass. Nooij draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Déri is nu in balbezit. Déri geeft de bal voor. Fierli kopt de bal weg. Fierli rent richting de bal. Fierli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semih Futbol Kulübü 27%, Alburnus Tarichi FC 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Semih Futbol Kulübü - Alburnus Tarichi FC 1:1

48e minuut.
Gyimesi kopt de bal weg. Fierli rent richting de bal. Fierli passt de bal met de wreef. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - Alburnus Tarichi FC 2:1

54e minuut.
Koçyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyiğit geeft een hoge lob. Gramczewski met een sublieme pass. Fierli is nu in balbezit. Fierli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pihlamaa met de inworp. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi geeft een hoge lob. Fierli is nu in balbezit. Fierli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - Alburnus Tarichi FC 3:1

65e minuut.
Brenden geeft de bal voor. Acil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gramczewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fierli de bal. Fierli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pamuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gramczewski probeert naar een medespeler te passen. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Balak is nu in balbezit. Déri geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Balak de bal onder controle te krijgen. Fierli rent richting de bal. Fierli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Cazacu verovert de bal door een tackle van achteren. Cazacu geeft een hoge lob. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli is nu in balbezit. Fierli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semih Futbol Kulübü 26%, Alburnus Tarichi FC 74%.
Semih Futbol Kulübü - Alburnus Tarichi FC 3:1