Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Armutlu spor ASLANASLAN
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Ulusoy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalan. Ulusoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Güzeller komt bij de bal en schiet. Kazandibi kopt de bal weg. Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Uzakara met een sublieme pass. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bek verovert de bal door een tackle van achteren. mintaz is nu in balbezit. mintaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kalan passt de bal met de wreef. Ulusoy rent richting de bal. Ulusoy passt de bal zonder na te denken. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
mintaz speelt de bal door. Hiçyanılmaz probeert naar een medespeler te passen. Bek is nu in balbezit. Bek draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - ASLANASLAN 0:1

26e minuut.
mintaz is nu in balbezit. Tekiralp is nu in balbezit. Hiçyanılmaz rent richting de bal. Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armutlu spor 52%, ASLANASLAN 48%.
Armutlu spor - ASLANASLAN 0:1

53e minuut.
Kalan rent richting de bal. Güzeller verovert de bal door een tackle van achteren. Güzeller met een sublieme pass. Serinyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hiçyanılmaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ayada komt het veld opgelopen.

65e minuut.
mintaz is nu in balbezit. Ses rent richting de bal. Bek verovert de bal door een tackle van achteren. mintaz is nu in balbezit. mintaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Acemoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Dağdeviren rent richting de bal. Ses rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dağdeviren. Ses raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Daar is Keseroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ses met een sublieme pass. Tekiralp is nu in balbezit. Ulusoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulusoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armutlu spor 43%, ASLANASLAN 57%.
Armutlu spor - ASLANASLAN 0:1