Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASLANASLAN Armutlu spor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Yenilmeztürk verovert de bal door een tackle van achteren. Sessizer verovert de bal door een tackle van achteren. Sessizer met een sublieme pass. Klungelig pakt Bek de bal. Bek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Serinyel rent richting de bal. Sessizer verovert de bal door een tackle van achteren. Sessizer met een sublieme pass. Bek is nu in balbezit. Bek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - Armutlu spor 1:0

19e minuut.
Kalan passt de bal in één keer door. mintaz bereikt de bal nog maar net als eerste. mintaz passt de bal met de wreef. Bek rent richting de bal. Bek schiet op doel. Acemoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASLANASLAN 39%, Armutlu spor 61%.
ASLANASLAN - Armutlu spor 1:0

48e minuut.
Ulusoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulusoy passt de bal met de wreef. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp schiet op doel. Daar is Kazandibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aşkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Güzeller rent richting de bal. Güzeller passt de bal met de wreef. Ulusoy is nu in balbezit. Ulusoy haalt uit met een fantastische trap. Aşkın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASLANASLAN - Armutlu spor 1:1

57e minuut.
Sessizer met de inworp. Kalan is nu in balbezit. Kalan geeft de bal voor. Bek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Acemoğlu probeert naar een medespeler te passen. Hiçyanılmaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Yeneralp de bal. Bek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bek haalt uit met een fantastische trap. Acemoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kıratlı met een snelle inworp. mintaz geeft de bal voor. Özmutlu is nu in balbezit. Özmutlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kalan passt de bal met de wreef. Güzeller speelt de bal door. Kazandibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap. Aşkın bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASLANASLAN 51%, Armutlu spor 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASLANASLAN - Armutlu spor 1:1