Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASLANASLAN Alburnus Tarichi FC
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 27
zwak Schieten zwak
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Çalışkan verovert de bal door een tackle van achteren. Çalışkan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kazandibi de bal. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Klungelig pakt Pamuk de bal. Viola is nu in balbezit. mintaz rent richting de bal. mintaz draait met de bal, schiet en ... İlkkurşun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - Alburnus Tarichi FC 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Kazandibi de bal. Acil is nu in balbezit. Dağdeviren is nu in balbezit. Acil is nu in balbezit. Acil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nicolaescu rent richting de bal. Acil rent richting de bal. Nicolaescu is nu in balbezit. Acil is nu in balbezit. Acil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Pamuk passt de bal zonder na te denken. Almaz heeft problemen om de bal te vangen. Almaz speelt de bal door. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Acil verovert de bal door een tackle van achteren. Acil met een sublieme pass. Klungelig pakt Nicolaescu de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASLANASLAN - Alburnus Tarichi FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASLANASLAN 60%, Alburnus Tarichi FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASLANASLAN - Alburnus Tarichi FC 1:1

50e minuut.
Kalan heeft problemen om de bal te vangen. Almaz rent richting de bal. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Almaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Almaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Çalışkan rent richting de bal. Çalışkan geeft een hoge lob. Almaz kopt de bal weg. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Koçyiğit probeert naar een medespeler te passen. Seyyah rent richting de bal. Seyyah passt de bal in één keer door. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sessizer kopt de bal weg. Inworp. Koçyiğit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seyyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyyah geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Kıratlı speelt de bal door. Bek rent richting de bal. Pamuk rent richting de bal. mintaz bereikt de bal nog maar net als eerste. mintaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dağdeviren speelt de bal door. Pamuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuk passt de bal zonder na te denken. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gökoğlu rent richting de bal. Almaz onderschept slim de pass. Almaz passt de bal zonder na te denken. Acil is nu in balbezit. Acil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLANASLAN - Alburnus Tarichi FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASLANASLAN 61%, Alburnus Tarichi FC 39%.
ASLANASLAN - Alburnus Tarichi FC 1:2