Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semih Futbol Kulübü Armutlu spor
semih Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 19
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Gyimesi met een sublieme pass. Daar is Nooij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ses is nu in balbezit. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij geeft een lange en hoge pass. Acemoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Nooij draait met de bal, schiet en ... Yeneralp probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pihlamaa zal de hoekschop nemen. Daar is Yeneralp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Gramczewski probeert naar een medespeler te passen. Nooij rent richting de bal. Nooij geeft een hoge lob. Marišić rent richting de bal. Marišić draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Déri geeft een lange en hoge pass. Nooij rent richting de bal. Keseroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Marišić rent richting de bal. Marišić draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Tekiralp probeert de bal met de borst te controleren. Gyimesi met een sublieme pass. Nooij is nu in balbezit. Marišić is nu in balbezit. Marišić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - Armutlu spor 1:0

30e minuut.
Nooij geeft een hoge lob. Keseroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Güzeller verovert de bal door een tackle van achteren. Güzeller met een sublieme pass. Ses rent richting de bal. Nooij verovert de bal door een tackle van achteren. Nooij haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gyimesi geeft de bal voor. Yeneralp kopt de bal weg. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski geeft een lange en hoge pass. Marišić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gramczewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marišić de bal. Yeneralp is nu in balbezit. Nooij verovert de bal door een tackle van achteren. Nooij draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - Armutlu spor 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semih Futbol Kulübü 36%, Armutlu spor 64%.
Semih Futbol Kulübü - Armutlu spor 2:0

47e minuut.
Pihlamaa speelt de bal door. Yeneralp rent richting de bal. Nooij onderschept slim de pass. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - Armutlu spor 3:0

49e minuut.
Gramczewski passt de bal met de wreef. Nooij heeft problemen om de bal te vangen. Keseroğlu rent richting de bal. Nooij onderschept slim de pass. Nooij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - Armutlu spor 4:0

53e minuut.
Nooij is nu in balbezit. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij is nu in balbezit. Nooij schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yeneralp de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Abanoz geeft een hoge lob. Gyimesi kopt de bal weg. Klungelig pakt Yenilmeztürk de bal. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - Armutlu spor 5:0

62e minuut.
Keseroğlu is nu in balbezit. Marišić onderschept slim de pass. Marišić passt de bal zonder na te denken. Nooij is nu in balbezit. Nooij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Yenilmeztürk heeft problemen om de bal te vangen. Pihlamaa is nu in balbezit. Pihlamaa geeft de bal voor. Nooij is nu in balbezit. Nooij schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Abanoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi onderschept slim de pass. Gyimesi passt de bal met de wreef. Marišić is nu in balbezit. Marišić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Gyimesi passt de bal zonder na te denken. Marišić rent richting de bal. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski passt de bal met de wreef. Marišić is nu in balbezit. Daar is Nooij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nooij haalt uit met een fantastische trap. Acemoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - Armutlu spor 6:0

76e minuut.
Ses met een sublieme pass. Marišić is nu in balbezit. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić rent richting de bal. Marišić draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nooij rent richting de bal. Nooij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - Armutlu spor 7:0

79e minuut.
Marišić rent richting de bal. Nooij is nu in balbezit. Marišić is nu in balbezit. Nooij is nu in balbezit. Nooij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Semih Futbol Kulübü - Armutlu spor 8:0

83e minuut.
Doeltrap. Acemoğlu met een harde bal richting middenveld. Yenilmeztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlamaa verovert de bal door een tackle van achteren. Pihlamaa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ses is nu in balbezit. Gramczewski speelt de bal door. Nooij is nu in balbezit. Marišić is nu in balbezit. Marišić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semih Futbol Kulübü 16%, Armutlu spor 84%.
Semih Futbol Kulübü - Armutlu spor 8:0