Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Armutlu spor Semih Futbol Kulübü
Normal Tactiek semih
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 37.4
slecht Schieten solide
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Ses met een sublieme pass. Pihlamaa rent richting de bal. Pihlamaa speelt de bal door. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić haalt uit met een fantastische trap. Acemoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - Semih Futbol Kulübü 0:1

9e minuut.
Marišić kan de bal niet met de borst controleren. Keseroğlu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gramczewski zal de hoekschop nemen. Fierli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gyimesi passt de bal met de wreef. Fierli rent richting de bal. Fierli probeert naar een medespeler te passen. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Gramczewski met de inworp. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli verovert de bal door een tackle van achteren. Fierli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - Semih Futbol Kulübü 0:2

15e minuut.
Güzeller rent richting de bal. Güzeller met een sublieme pass. Yenilmeztürk rent richting de bal. Marišić verovert de bal door een tackle van achteren. Marišić schiet op doel. Acemoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yeneralp de bal. Fierli is nu in balbezit. Fierli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pihlamaa met een sublieme pass. Fierli speelt de bal door. Yenilmeztürk rent richting de bal. Marišić onderschept slim de pass. Marišić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu onderschept slim de pass. Marišić verovert de bal door een tackle van achteren. Marišić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - Semih Futbol Kulübü 0:3

27e minuut.
Yenilmeztürk passt de bal met de wreef. Marišić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - Semih Futbol Kulübü 0:4

30e minuut.
Pihlamaa probeert naar een medespeler te passen. Fierli rent richting de bal. Fierli passt de bal in één keer door. Marišić heeft problemen om de bal te vangen. Marišić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ses kopt de bal weg. Pihlamaa met een sublieme pass. Fierli is nu in balbezit. Fierli schiet op doel. Acemoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - Semih Futbol Kulübü 0:5

42e minuut.
Daar is Gramczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyimesi is nu in balbezit. Gyimesi passt de bal zonder na te denken. Fierli is nu in balbezit. Fierli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Güzeller probeert naar een medespeler te passen. Serinyel is nu in balbezit. Brenden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brenden krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armutlu spor 86%, Semih Futbol Kulübü 14%.
Armutlu spor - Semih Futbol Kulübü 0:5

50e minuut.
Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu is nu in balbezit. Marišić begaat een overtreding. Marišić krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Déri speelt de bal door. Gyimesi geeft de bal voor. Marišić kopt de bal weg. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi geeft de bal voor. Fierli is nu in balbezit. Fierli schiet op doel. Acemoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - Semih Futbol Kulübü 0:6

57e minuut.
Keseroğlu rent richting de bal. Marišić rent richting de bal. Marišić passt de bal zonder na te denken. Fierli is nu in balbezit. Fierli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - Semih Futbol Kulübü 0:7

59e minuut.
Pihlamaa geeft de bal voor. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić passt de bal zonder na te denken. Fierli heeft problemen om de bal te vangen. Fierli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - Semih Futbol Kulübü 0:8

61e minuut.
Klungelig pakt Güzeller de bal. Pihlamaa met een sublieme pass. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marišić schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pihlamaa probeert naar een medespeler te passen. Marišić rent richting de bal. Marišić schiet op doel. Yeneralp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - Semih Futbol Kulübü 0:9

70e minuut.
Pihlamaa is nu in balbezit. Pihlamaa passt de bal in één keer door. Gyimesi met een sublieme pass. Marišić is nu in balbezit. Marišić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Brenden met een snelle inworp. Daar is Pihlamaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pihlamaa geeft een hoge lob. Fierli rent richting de bal. Fierli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Ses de bal. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli probeert naar een medespeler te passen. Marišić rent richting de bal. Marišić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fierli is nu in balbezit. Fierli speelt de bal door. Daar is Yeneralp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gyimesi passt de bal zonder na te denken. Pihlamaa rent richting de bal. Pihlamaa speelt de bal door. Marišić rent richting de bal. Marišić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Fierli met een sublieme pass. Klungelig pakt Déri de bal. Déri geeft de bal voor. Marišić rent richting de bal. Marišić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Klungelig pakt Marišić de bal. Marišić passt de bal in één keer door. Fierli is nu in balbezit. Fierli schiet op doel. Acemoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - Semih Futbol Kulübü 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armutlu spor 73%, Semih Futbol Kulübü 27%.
Armutlu spor - Semih Futbol Kulübü 0:10