Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kzk ÇağSpor FC
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Buğday geeft de bal voor. Demirezen kopt de bal weg. Erik heeft problemen om de bal te vangen. Keçeciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeciler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kurutluoğlu is nu in balbezit. Buğday verovert de bal door een tackle van achteren. Taşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurutluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurutluoğlu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Derli passt de bal in één keer door. Keçeciler is nu in balbezit. Valibeyoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keçeciler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çoban wilt de vrije trap nemen. Serinyel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Taşçı kopt de bal weg. Kurutluoğlu is nu in balbezit. Buğday rent richting de bal. Kurutluoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kurutluoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Taşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobay rent richting de bal. Keçeciler begaat een overtreding. Keçeciler krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Çoban rent richting de bal. Çoban met een sublieme pass. Buğday rent richting de bal. Kurutluoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kurutluoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - ÇağSpor FC 0:1

41e minuut.
Güneştepe geeft een hoge lob. Derli kan de bal niet met de borst controleren. Derli met een sublieme pass. Keçeciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeciler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kzk 57%, ÇağSpor FC 43%.
kzk - ÇağSpor FC 0:1

50e minuut.
Taşçı rent richting de bal. Gevrek onderschept slim de pass. Gevrek met een sublieme pass. Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kzk - ÇağSpor FC 1:1

55e minuut.
Taşçı onderschept slim de pass. Taşçı geeft de bal voor. Derince bereikt de bal nog maar net als eerste. Derince haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ardıçoğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - ÇağSpor FC 1:2

88e minuut.
Güneştepe geeft een lange en hoge pass. Derli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobay krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kzk 50%, ÇağSpor FC 50%.
kzk - ÇağSpor FC 1:2
kzk