Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SÖKESPOR FB_Gecekusu035
442 Tactiek yeni deneme
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 31.9
goed Schieten solide
matig Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Ateşalan verovert de bal door een tackle van achteren. Ateşalan passt de bal met de wreef. Fišer probeert naar een medespeler te passen. Imrik rent richting de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - FB_Gecekusu035 1:0

9e minuut.
Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Moučka onderschept slim de pass. Moučka met een sublieme pass. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kütük geeft een lange en hoge pass. Moučka heeft problemen om de bal te vangen. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar draait met de bal, schiet en ... Iniestra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SÖKESPOR - FB_Gecekusu035 1:1

18e minuut.
Barão rent richting de bal. Barão geeft een lange en hoge pass. Emiralmaz probeert de bal aan de voet te houden. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Vučković geeft een lange en hoge pass. Fer heeft problemen om de bal te vangen. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik onderschept slim de pass. Imrik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Komnenić speelt de bal door. Ovedenie geeft de bal voor. Sancar kopt de bal weg. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - FB_Gecekusu035 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SÖKESPOR 51%, FB_Gecekusu035 49%.
SÖKESPOR - FB_Gecekusu035 1:2

48e minuut.
Kandilli passt de bal in één keer door. Aviz speelt de bal door. Tímár rent richting de bal. Sancar onderschept slim de pass. Sancar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ateşalan speelt de bal door. Decebal rent richting de bal. Decebal passt de bal in één keer door. Sancar is nu in balbezit. Sancar draait met de bal, schiet en ... Iniestra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sancar is nu in balbezit. Sancar draait met de bal, schiet en ... Iniestra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - FB_Gecekusu035 1:3

60e minuut.
Daar is Vučković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vučković met een sublieme pass. Fišer controleert de bal met de borst. Fišer geeft een lange en hoge pass. Barão springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şahbaz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Vučković rent richting de bal. Vučković passt de bal in één keer door. Imrik rent richting de bal. Barão rent richting de bal. Barão haalt uit met een fantastische trap. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Şahbaz onderschept slim de pass. Şahbaz probeert naar een medespeler te passen. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sekin komt het veld opgelopen. Akça komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Vučković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučković geeft een lange en hoge pass. Yıldız met een sublieme pass. Akça rent richting de bal. Akça schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sekin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Robertsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Săpunaru is nu in balbezit. Săpunaru geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SÖKESPOR 55%, FB_Gecekusu035 45%.
SÖKESPOR - FB_Gecekusu035 1:3