Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZEY BILTEX FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu passt de bal zonder na te denken. Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu verovert de bal door een tackle van achteren. Özsoylu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bolluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okusun. Okusun krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Mallı geeft de bal voor. Öymen met een sublieme pass. Daar is Karayağız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okusun is nu in balbezit. Okusun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bolluk geeft de bal voor. Öymen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kocamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocamaz schiet op doel. Tonay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZEY - BILTEX FC 1:0

36e minuut.
Mallı rent richting de bal. Başoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mallı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mallı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zincirkoparan rent richting de bal. Tundura begaat een overtreding. Tundura krijgt een gele kaart. Zincirkoparan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zincirkoparan kan niet meer verder spelen. Esiralan komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Duran rent richting de bal. Duran passt de bal met de wreef. Daar is Mallı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başoğlu rent richting de bal. Başoğlu schiet op doel. Uslu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZEY 49%, BILTEX FC 51%.
ZEY - BILTEX FC 1:0

51e minuut.
Özdenak met een harde bal richting middenveld. Mallı is nu in balbezit. Abanoz maakt een afschuwelijke overtreding. Abanoz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Ürküm kopt de bal weg. Başoğlu controleert de bal met de borst. Bekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Uslu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZEY 45%, BILTEX FC 55%.
ZEY - BILTEX FC 1:0