Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ed & Met 1903 TakımSpor SK
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kahramantürk rent richting de bal. Kahramantürk geeft een hoge lob. Balkansoy heeft problemen om de bal te vangen. Ölmezer rent richting de bal. Ölmezer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt Gür de bal. Kurttekin is nu in balbezit. Üzülmezer verovert de bal door een tackle van achteren. Ölmezer rent richting de bal. Ölmezer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Üzülmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurttekin verovert de bal door een tackle van achteren. Kurttekin passt de bal met de wreef. Gür is nu in balbezit. Gür draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ed & Met 1903 - TakımSpor SK 1:0

17e minuut.
Üzülmezer met een sublieme pass. Yaltız kan de bal niet met de borst controleren. Atabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Gür bereikt de bal nog maar net als eerste. Gür schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ardahanlı geeft een lange en hoge pass. Daar is Parlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahramantürk rent richting de bal. Parlak onderschept slim de pass. Parlak geeft een lange en hoge pass. Kalkavan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Atabey is nu in balbezit. Atabey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed & Met 1903 - TakımSpor SK 2:0

35e minuut.
Kurttekin passt de bal in één keer door. Gür rent richting de bal. Gür passt de bal in één keer door. Atabey rent richting de bal. Atabey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed & Met 1903 - TakımSpor SK 3:0

43e minuut.
Üzülmezer met een sublieme pass. Gür is nu in balbezit. Gür passt de bal in één keer door. Atabey is nu in balbezit. Atabey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ed & Met 1903 - TakımSpor SK 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ed & Met 1903 35%, TakımSpor SK 65%.
Ed & Met 1903 - TakımSpor SK 4:0

55e minuut.
Parlak verovert de bal door een tackle van achteren. Parlak met een sublieme pass. Ardahanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabey verovert de bal door een tackle van achteren. Atabey draait met de bal, schiet en ... Kalkavan bokst de bal weg.

57e minuut.
Dinçtürk speelt de bal door. Yiğiter is nu in balbezit. Balköy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balköy krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kurttekin geeft een lange en hoge pass. Gür is nu in balbezit. Yaltız rent richting de bal. Gür verovert de bal door een tackle van achteren. Gür draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ataoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abalı rent richting de bal. Abalı probeert naar een medespeler te passen. Atabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Kalkavan met een harde bal richting middenveld. Uçar met een sublieme pass. Ölmezer is nu in balbezit. Ölmezer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Üzülmezer probeert de bal aan de voet te houden. Abalı rent richting de bal. Abalı speelt de bal door. Gür rent richting de bal. Gür schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kurttekin verovert de bal door een tackle van achteren. Abalı is nu in balbezit. Abalı speelt de bal door. Gür is nu in balbezit. Gür schiet op doel. Kalkavan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Üzülmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gür verovert de bal door een tackle van achteren. Gür geeft de bal voor. Atabey rent richting de bal. Atabey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ed & Met 1903 - TakımSpor SK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ed & Met 1903 41%, TakımSpor SK 59%.
Ed & Met 1903 - TakımSpor SK 5:0