Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
çorumspor f.c Los Ganadores CF
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 23.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Kibar is nu in balbezit. Kibar passt de bal zonder na te denken. Neşe is nu in balbezit. Neşe schiet op doel. Açık probeert de bal aan de voet te houden. Büyükgöz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Toğuz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Los Ganadores CF 0:1

15e minuut.
İzmirli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Levent de bal. Levent met een sublieme pass. Burak bereikt de bal nog maar net als eerste. Burak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
çorumspor f.c - Los Ganadores CF 1:1

19e minuut.
Aylanç passt de bal met de wreef. Ertepek rent richting de bal. İzmirli begaat een overtreding. İzmirli krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Canalan probeert naar een medespeler te passen. Levent bereikt de bal nog maar net als eerste. Levent passt de bal zonder na te denken. Burak is nu in balbezit. Burak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Los Ganadores CF 2:1

40e minuut.
Canalan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozalak met de inworp. Levent bereikt de bal nog maar net als eerste. Levent geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: çorumspor f.c 42%, Los Ganadores CF 58%.
çorumspor f.c - Los Ganadores CF 2:1

50e minuut.
Teke bereikt de bal nog maar net als eerste. Teke geeft een lange en hoge pass. Levent is nu in balbezit. Burak rent richting de bal. Burak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Açık passt de bal in één keer door. Levent rent richting de bal. Canalan rent richting de bal. Levent onderschept slim de pass. Levent geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cundalı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Canalan is nu in balbezit. Canalan met een sublieme pass. Neşe rent richting de bal. Neşe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
çorumspor f.c - Los Ganadores CF 2:2

66e minuut.
Klungelig pakt Ertepek de bal. İzmirli speelt de bal door. Aylanç bereikt de bal nog maar net als eerste. Burak bereikt de bal nog maar net als eerste. Burak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Neşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşe probeert naar een medespeler te passen. Teke met een sublieme pass. Afat bereikt de bal nog maar net als eerste. Afat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Büyükgöz trapt de bal weg van het doel. Canalan kopt de bal weg. Daar is Afat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neşe rent richting de bal. Neşe schiet op doel. Büyükgöz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: çorumspor f.c 45%, Los Ganadores CF 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
çorumspor f.c - Los Ganadores CF 2:2