Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RealBursa Σπάρτακος
ahmet Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.9 gemiddelde waardering 22.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Trenchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kıratlı is nu in balbezit. Kıratlı passt de bal zonder na te denken. Türkyiğit is nu in balbezit. Türkyiğit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Valadez is nu in balbezit. Kıratlı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valadez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valadez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Apansız probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RealBursa - Σπάρτακος 0:1

7e minuut.
Valadez is nu in balbezit. Türkyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Türkyiğit passt de bal zonder na te denken. Eder is nu in balbezit. Eder haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lichnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakıcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Gökçe geeft een lange en hoge pass. Birikimci kopt de bal weg. Gökçe heeft problemen om de bal te vangen. Rupena is nu in balbezit. Rupena geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Apansız trapt de bal weg. Vocke kopt de bal weg. Valadez probeert de bal met de borst te controleren. Trenchev rent richting de bal. Trenchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gökçe rent richting de bal. Valadez onderschept slim de pass. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez rent richting de bal. Valadez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RealBursa - Σπάρτακος 0:2

30e minuut.
Trenchev rent richting de bal. Trenchev probeert naar een medespeler te passen. Valadez rent richting de bal. Valadez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RealBursa - Σπάρτακος 0:3

32e minuut.
Prutton is nu in balbezit. Prutton passt de bal zonder na te denken. Valadez is nu in balbezit. Valadez draait met de bal, schiet en ... Berken probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

34e minuut.
Tepebağlı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rupena met de inworp. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Valadez rent richting de bal. Valadez passt de bal in één keer door. Daar is Trenchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trenchev schiet op doel. Apansız probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RealBursa - Σπάρτακος 0:4

37e minuut.
Eder met een sublieme pass. Daar is Türkyiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trenchev rent richting de bal. Trenchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Prutton passt de bal met de wreef. Valadez heeft problemen om de bal te vangen. Gökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez verovert de bal door een tackle van achteren. Valadez haalt uit met een fantastische trap. Apansız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RealBursa - Σπάρτακος 0:5

44e minuut.
Türkyiğit probeert naar een medespeler te passen. Gökçe heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trenchev. Trenchev krijgt een gele kaart. Gökçe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealBursa 59%, Σπάρτακος 41%.
RealBursa - Σπάρτακος 0:5

56e minuut.
Tepebağlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Kıratlı de bal. Kıratlı passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Valadez de bal. Valadez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RealBursa - Σπάρτακος 0:6

77e minuut.
Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev is nu in balbezit. Trenchev schiet op doel. Tepebağlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sirakov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kalkıt met de inworp. Eder is nu in balbezit. Eder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealBursa 61%, Σπάρτακος 39%.
RealBursa - Σπάρτακος 0:6