Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο real kozan
τούμπα Tactiek cemx
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 39.1
good Schieten adequate
excellent Passen weak
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Schubert passt de bal zonder na te denken. Daar is Pol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pol speelt de bal door. Daeseleire bereikt de bal nog maar net als eerste. Daeseleire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Chrupek verovert de bal door een tackle van achteren. Chrupek passt de bal met de wreef. Pol met een sublieme pass. Daeseleire is nu in balbezit. Daeseleire draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chrupek met een sublieme pass. Schubert is nu in balbezit. Schubert speelt de bal door. Pol is nu in balbezit. Pol geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Damnik rent richting de bal. Damnik met een sublieme pass. Canal is nu in balbezit. Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Villar is nu in balbezit. Pol is nu in balbezit. Pol geeft een hoge lob. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Canal geeft een hoge lob. Bireta kopt de bal weg. Medina rent richting de bal. Damnik onderschept slim de pass. Damnik geeft een lange en hoge pass. Petronovics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Szóka is nu in balbezit. Szóka geeft een lange en hoge pass. Pol is nu in balbezit. Pol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Schubert passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Daeseleire de bal. Daeseleire met een sublieme pass. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Skibickas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - real kozan 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 40%, real kozan 60%.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - real kozan 1:0

49e minuut.
Nedeljkov rent richting de bal. Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bireta de bal. Medina rent richting de bal. Medina draait met de bal, schiet en ... Skibickas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - real kozan 2:0

50e minuut.
Medina passt de bal zonder na te denken. Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Daeseleire is nu in balbezit. Schubert is nu in balbezit. Schubert geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Słowikowski geeft een hoge lob. Nedeljkov probeert de bal met de borst te controleren. Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ... Petronovics bokst de bal weg.

60e minuut.
Garçon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Militar komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Petronovics niet meer kan verder spelen. Bułajewski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Słowikowski geeft een lange en hoge pass. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oğuztürk. Oğuztürk krijgt een gele kaart. Barbosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbosa met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Nedeljkov de bal. Zmartwiony is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Damnik onderschept slim de pass. Damnik speelt de bal door. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony schiet op doel. Bułajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - real kozan 2:1

66e minuut.
Lloyd komt het veld opgelopen. Lugue komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Chrupek rent richting de bal. Chrupek geeft een lange en hoge pass. Militar kan de bal niet met de borst controleren. Daeseleire bereikt de bal nog maar net als eerste. Daeseleire haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chrupek speelt de bal door. Daeseleire rent richting de bal. Lugue verovert de bal door een tackle van achteren. Schubert is nu in balbezit. Schubert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 33%, real kozan 67%.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - real kozan 2:1