Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melisakaganbjk45 §uper§tars
433 Tactiek reşat atak
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 43.9
redelijk Schieten solide
matig Passen matig
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Loteria rent richting de bal. Loteria geeft een lange en hoge pass. Ronaldo kopt de bal weg. Kounelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounelis draait met de bal, schiet en ... Başkurt bokst de bal weg.

13e minuut.
Afellay onderschept slim de pass. Afellay passt de bal in één keer door. Kounelis is nu in balbezit. Kounelis haalt uit met een fantastische trap. Başkurt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - §uper§tars 0:1

16e minuut.
Dandu passt de bal met de wreef. Gunnestad rent richting de bal. Met opzet legt Niraj zijn tegenspeler op de grond. Niraj krijgt een gele kaart. Gunnestad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arancibia komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Arancibia is nu in balbezit. Velciu onderschept slim de pass. Velciu met een sublieme pass. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - §uper§tars 0:2

22e minuut.
Kounelis is nu in balbezit. Thiện Tâm is nu in balbezit. Kounelis is nu in balbezit. Kounelis haalt uit met een fantastische trap. Başkurt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - §uper§tars 0:3

32e minuut.
Velciu is nu in balbezit. Velciu passt de bal zonder na te denken. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. Plezier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Başkurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Afellay passt de bal in één keer door. Ronaldo rent richting de bal. Arancibia onderschept slim de pass. Kounelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounelis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Arancibia probeert naar een medespeler te passen. Kounelis is nu in balbezit. Kounelis passt de bal met de wreef. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo schiet op doel. Başkurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melisakaganbjk45 69%, §uper§tars 31%.
Melisakaganbjk45 - §uper§tars 0:3

50e minuut.
Arancibia geeft de bal voor. Dandu is nu in balbezit. Zahn maakt een afschuwelijke overtreding. Zahn krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Tırpan controleert de bal met de borst. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırpan onderschept slim de pass. Velciu onderschept slim de pass. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Başkurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Cagneschi geeft de bal voor. Obinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Obinna met een sublieme pass. Dandu rent richting de bal. Dandu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kounelis probeert naar een medespeler te passen. Tırpan rent richting de bal. Velciu verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo schiet op doel. Başkurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Złotnicki onderschept slim de pass. Afellay is nu in balbezit. Afellay passt de bal zonder na te denken. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Afellay rent richting de bal. Afellay passt de bal zonder na te denken. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. Cagneschi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - §uper§tars 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melisakaganbjk45 58%, §uper§tars 42%.
Melisakaganbjk45 - §uper§tars 0:4