Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
musti 775 Tsubasa FK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ayla geeft een hoge lob. Ekmekçi is nu in balbezit. Çayan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çayan krijgt een gele kaart. Ekmekçi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ayla kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Otağ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayla schiet op doel. Otağ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
musti 775 - Tsubasa FK 1:0

20e minuut.
Şıvgın onderschept slim de pass. Gökçe met een sublieme pass. Bolatlı is nu in balbezit. Ayla is nu in balbezit. Ayla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Demirsoy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doruk met de inworp. Tanel rent richting de bal. Tanel geeft de bal voor. Otağ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
musti 775 - Tsubasa FK 2:0

32e minuut.
Adıtemiz trapt de bal weg van het doel. Şıvgın kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baloğlu de bal onder controle te krijgen. Bolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: musti 775 48%, Tsubasa FK 52%.
musti 775 - Tsubasa FK 2:0

50e minuut.
Serdengeçti heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Tekesoy met een snelle inworp. Ekmekçi is nu in balbezit. Ekmekçi geeft de bal voor. Otağ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Gökçe kopt de bal weg. Sırıtmaz rent richting de bal. Çağanay onderschept slim de pass. Tutar rent richting de bal. Tutar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
musti 775 - Tsubasa FK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: musti 775 50%, Tsubasa FK 50%.
musti 775 - Tsubasa FK 2:1