Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
§uper§tars ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο
reşat atak Tactiek τούμπα
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 50.6
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Thiện Tâm rent richting de bal. Chrupek rent richting de bal. Chrupek geeft een hoge lob. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel. Ternero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Linowski geeft een lange en hoge pass. Hajas kopt de bal weg. Klungelig pakt Kosztolányi de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... Ewen probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pol geeft een lange en hoge pass. Daar is Niño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:1

23e minuut.
Loteria is nu in balbezit. Oğuztürk verovert de bal door een tackle van achteren. Oğuztürk geeft de bal voor. Daar is Kosztolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek passt de bal zonder na te denken. Pol rent richting de bal. Pol geeft de bal voor. Kosztolányi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Pol rent richting de bal. Pol passt de bal met de wreef. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:2

37e minuut.
Velciu geeft de bal voor. Loteria is nu in balbezit. Chrupek geeft een lange en hoge pass. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewen onderschept slim de pass. Ewen geeft de bal voor. Oğuztürk rent richting de bal. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 65%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 35%.
§uper§tars - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:2

53e minuut.
Daeseleire rent richting de bal. Daeseleire passt de bal zonder na te denken. Velciu rent richting de bal. Klungelig pakt Ronaldo de bal. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schubert is nu in balbezit. Schubert geeft een hoge lob. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pol zal de hoekschop nemen. Kosztolányi springt en kopt de bal. Ternero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Niraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Niraj geeft een lange en hoge pass. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 1:2

64e minuut.
Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Tâm is nu in balbezit. Oğuztürk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oğuztürk krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Daeseleire passt de bal zonder na te denken. Chrupek rent richting de bal. Chrupek passt de bal met de wreef. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Ternero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Niño bereikt de bal nog maar net als eerste. Niño geeft een hoge lob. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loteria rent richting de bal. Loteria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 63%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 37%.
§uper§tars - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 1:2