Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real kozan Melisakaganbjk45
cemx Tactiek 433
47% Balbezit 53%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 38.9
redelijk Schieten redelijk
matig Passen matig
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Damnik probeert naar een medespeler te passen. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Zmartwiony met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Hoàng Anh de bal onder controle te krijgen. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa schiet op doel. Başkurt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Hoàng Anh heeft problemen om de bal te vangen. Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski speelt de bal door. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Damnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Örge is nu in balbezit. Garçon rent richting de bal. Örge verovert de bal door een tackle van achteren. Örge geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Damnik is nu in balbezit. Damnik passt de bal in één keer door. Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

26e minuut.
Boserup geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damnik met een snelle inworp. Barbosa rent richting de bal. Barbosa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski probeert naar een medespeler te passen. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony schiet op doel. Başkurt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - Melisakaganbjk45 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real kozan 35%, Melisakaganbjk45 65%.
real kozan - Melisakaganbjk45 1:0

51e minuut.
Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski geeft een hoge lob. Zmartwiony kan de bal niet met de borst controleren. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Başkurt bokst de bal weg.

56e minuut.
Boserup geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel. Başkurt bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cagneschi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villar met de inworp. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap. Başkurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Militar komt het veld opgelopen. Lugue komt het veld opgelopen. Lloyd komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bodur is nu in balbezit. Lloyd begaat een overtreding. Bodur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng Anh met een snel genomen vrije trap. Lugue kopt de bal weg. Klungelig pakt Bireta de bal. Örge rent richting de bal. Örge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tırpan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villar met de inworp. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barbosa is nu in balbezit. Plezier verovert de bal door een tackle van achteren. Plezier geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Cagneschi probeert naar een medespeler te passen. Villar is nu in balbezit. Villar met een sublieme pass. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap. Başkurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Örge geeft een hoge lob. Dandu heeft problemen om de bal te vangen. Militar speelt de bal door. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real kozan 38%, Melisakaganbjk45 62%.
real kozan - Melisakaganbjk45 1:0