Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
limon Ziraat FK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Şanver passt de bal in één keer door. Alköprü rent richting de bal. Şekercioğlu begaat een overtreding. Şekercioğlu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Artı passt de bal met de wreef. Çöloğlu is nu in balbezit. Kunduracı is nu in balbezit. Çöloğlu onderschept slim de pass. Çöloğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kumtepe rent richting de bal. Geçitvermez verovert de bal door een tackle van achteren. Geçitvermez speelt de bal door. Yarımay rent richting de bal. Yarımay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Geçitvermez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akşit rent richting de bal. Şanver begaat een overtreding. Şanver krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kumtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracı verovert de bal door een tackle van achteren. Kumtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöloğlu rent richting de bal. Çöloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kumtepe is nu in balbezit. Geçitvermez onderschept slim de pass. Geçitvermez probeert naar een medespeler te passen. Yarımay bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarımay schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
limon - Ziraat FK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limon 47%, Ziraat FK 53%.
limon - Ziraat FK 0:1

48e minuut.
Yarımay draait met de bal, schiet en ... Kazandibi speelt de bal door. Şanver kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Çöloğlu de bal onder controle te krijgen. Çöloğlu haalt uit met een fantastische trap. Fındıkçıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Geçitvermez probeert naar een medespeler te passen. Aracıoğlu is nu in balbezit. Aracıoğlu passt de bal in één keer door. Çöloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Çöloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Çöloğlu rent richting de bal. Çöloğlu haalt uit met een fantastische trap. Fındıkçıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Artı passt de bal zonder na te denken. Çöloğlu is nu in balbezit. Tatlıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Çöloğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Şanver rent richting de bal. Akşit verovert de bal door een tackle van achteren. Akşit passt de bal in één keer door. Yarımay is nu in balbezit. Yarımay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bakan is nu in balbezit. Şekercioğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alköprü. Alköprü krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limon 41%, Ziraat FK 59%.
limon - Ziraat FK 0:1