Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real kozan §uper§tars
cemx Tactiek reşat atak
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 45.1
zwak Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


19e minuut.
Klungelig pakt Szóka de bal. Kounelis rent richting de bal. Damnik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kounelis raakt geblesseerd tijdens het duel. Kounelis neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - §uper§tars 0:1

21e minuut.
Zmartwiony is nu in balbezit. Niraj verovert de bal door een tackle van achteren. Niraj passt de bal in één keer door. Loteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Loteria haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Loteria met een snelle inworp. Thiện Tâm speelt de bal door. Villar is nu in balbezit. Velciu verovert de bal door een tackle van achteren. Velciu draait met de bal, schiet en ... Fizedean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Niraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Niraj passt de bal met de wreef. Loteria is nu in balbezit. Daar is Loteria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loteria draait met de bal, schiet en ... Fizedean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real kozan 54%, §uper§tars 46%.
real kozan - §uper§tars 0:1

49e minuut.
Villar met een sublieme pass. Boc geeft de bal voor. Kounelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounelis draait met de bal, schiet en ... Fizedean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - §uper§tars 0:2

51e minuut.
Kounelis passt de bal zonder na te denken. Daar is Boc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boc probeert naar een medespeler te passen. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fizedean bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Madžgalj is nu in balbezit. Boc verovert de bal door een tackle van achteren. Boc met een sublieme pass. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fizedean niet meer kan verder spelen. Skibickas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real kozan 57%, §uper§tars 43%.
real kozan - §uper§tars 0:2