Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
§uper§tars real kozan
reşat atak Tactiek cemx
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 35.8
good Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Ewen verovert de bal door een tackle van achteren. Słowikowski onderschept slim de pass. Słowikowski probeert naar een medespeler te passen. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony schiet op doel. Ternero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Ślusarczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Słowikowski de bal. Słowikowski speelt de bal door. Barbosa rent richting de bal. Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - real kozan 0:1

19e minuut.
Garçon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garçon geeft een lange en hoge pass. Elayavalli met een sublieme pass. Ronaldo heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... Skibickas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Inworp. Damnik met de inworp. Słowikowski probeert naar een medespeler te passen. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Ternero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Elayavalli speelt de bal door. Zahn heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Elayavalli probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac geeft de bal voor. Barbarin probeert de bal aan de voet te houden. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Garçon geeft een hoge lob. Zmartwiony probeert de bal aan de voet te houden. Niraj rent richting de bal. Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - real kozan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 59%, real kozan 41%.
§uper§tars - real kozan 0:2

53e minuut.
Garçon geeft een hoge lob. Barbosa rent richting de bal. Niraj begaat een overtreding. Niraj krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Barbosa heeft problemen om de bal te vangen. Słowikowski is nu in balbezit. Słowikowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zmartwiony de bal. Zmartwiony schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Kroos is nu in balbezit. Kroos passt de bal zonder na te denken. Olechowski is nu in balbezit. Olechowski draait met de bal, schiet en ... Skibickas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Olechowski kopt de bal weg. Ronaldo is nu in balbezit. Madžgalj rent richting de bal. Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skibickas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Klungelig pakt Velciu de bal. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo schiet op doel. Barbarin probeert de bal aan de voet te houden. Skibickas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - real kozan 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 54%, real kozan 46%.
§uper§tars - real kozan 1:2