Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο Melisakaganbjk45
τούμπα Tactiek 433
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 38.4
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Schubert met een sublieme pass. Pol rent richting de bal. Pol speelt de bal door. Daeseleire bereikt de bal nog maar net als eerste. Daeseleire draait met de bal, schiet en ... Başkurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Oğuztürk is nu in balbezit. Gunnestad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oğuztürk. Oğuztürk krijgt een gele kaart. Gunnestad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arancibia met een snel genomen vrije trap. Nedeljkov heeft problemen om de bal te vangen. Petronovics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petronovics probeert naar een medespeler te passen. Hajas kopt de bal weg. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol draait met de bal, schiet en ... Başkurt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek passt de bal zonder na te denken. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Melisakaganbjk45 1:0

19e minuut.
Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daeseleire verovert de bal door een tackle van achteren. Daeseleire probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajas schiet op doel. Başkurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Melisakaganbjk45 2:0

23e minuut.
Pol probeert naar een medespeler te passen. Nedeljkov probeert naar een medespeler te passen. Daeseleire speelt de bal door. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hajas speelt de bal door. Pol rent richting de bal. Pol met een sublieme pass. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daeseleire met een snelle inworp. Obinna rent richting de bal. Chrupek onderschept slim de pass. Chrupek geeft een hoge lob. Kosztolányi maakt een snoekduik en kopt de bal. Başkurt bokst de bal weg.

44e minuut.
Nedeljkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert passt de bal met de wreef. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 32%, Melisakaganbjk45 68%.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Melisakaganbjk45 2:0

48e minuut.
Dandu speelt de bal door. Schubert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schubert passt de bal in één keer door. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Canal met een sublieme pass. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol probeert naar een medespeler te passen. Hajas rent richting de bal. Hajas draait met de bal, schiet en ... Başkurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Schubert met een sublieme pass. Hajas is nu in balbezit. Cagneschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas verovert de bal door een tackle van achteren. Hajas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Melisakaganbjk45 3:0

66e minuut.
Nedeljkov kopt de bal weg. Greco is nu in balbezit. Pol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pol krijgt een gele kaart. Greco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tırpan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dandu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daeseleire met een snelle inworp. Obinna rent richting de bal. Chrupek onderschept slim de pass. Chrupek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Melisakaganbjk45 4:0

79e minuut.
Tırpan probeert naar een medespeler te passen. Canal geeft een lange en hoge pass. Daar is Kosztolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas haalt uit met een fantastische trap. Başkurt bokst de bal weg.

82e minuut.
Linowski verovert de bal door een tackle van achteren. Linowski geeft de bal voor. Kosztolányi kopt de bal weg. Klungelig pakt Hajas de bal. Hajas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Pol met de inworp. Schubert geeft een lange en hoge pass. Kosztolányi springt en kopt de bal. Başkurt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Melisakaganbjk45 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 31%, Melisakaganbjk45 69%.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - Melisakaganbjk45 5:0