Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melisakaganbjk45 ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο
433 Tactiek τούμπα
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 48.6
redelijk Schieten solide
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen redelijk


14e minuut.
Örge kopt de bal weg. Chrupek speelt de bal door. Klungelig pakt Polát de bal. Dandu rent richting de bal. Dandu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Chrupek met de inworp. Polát rent richting de bal. Polát passt de bal met de wreef. Hajas rent richting de bal. Hajas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Obinna de bal onder controle te krijgen. Dandu is nu in balbezit. Obinna is nu in balbezit. Obinna geeft de bal voor. Örge krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Schubert geeft een hoge lob. Hajas heeft problemen om de bal te vangen. Cagneschi onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Polát zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Plezier de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melisakaganbjk45 65%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Melisakaganbjk45 - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:0

59e minuut.
Schubert geeft de bal voor. Daar is Hajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cagneschi verovert de bal door een tackle van achteren. Chrupek geeft een lange en hoge pass. Hajas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daeseleire rent richting de bal. Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert passt de bal met de wreef. Daar is Hajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Arancibia speelt de bal door. Obinna rent richting de bal. Obinna passt de bal zonder na te denken. Dandu is nu in balbezit. Dandu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Petronovics met een harde bal richting middenveld. Schubert probeert naar een medespeler te passen. Daeseleire rent richting de bal. Chrupek is nu in balbezit. Chrupek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Arancibia onderschept slim de pass. Daeseleire rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arancibia. Daeseleire is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daeseleire wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Polát zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chrupek rent richting de bal. Złotnicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Złotnicki krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Daar is Cagneschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagneschi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cagneschi krijgt een gele kaart. Hajas raakt geblesseerd tijdens het duel. Hajas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Melisakaganbjk45 - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:1

87e minuut.
Daar is Boserup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schubert speelt de bal door. Plezier bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas verovert de bal door een tackle van achteren. Hajas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melisakaganbjk45 56%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 44%.
Melisakaganbjk45 - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:1