Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
limon Tsubasa FK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Serdengeçti controleert de bal met de borst. Serdengeçti probeert naar een medespeler te passen. Tutar is nu in balbezit. Tutar schiet op doel. Kazandibi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limon - Tsubasa FK 0:1

11e minuut.
Gökçe met een sublieme pass. Klungelig pakt Tutar de bal. Gökçe met een sublieme pass. Çağanay rent richting de bal. Çağanay schiet op doel. Kazandibi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Otağ trapt de bal weg. Tanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanay passt de bal met de wreef. Çöloğlu is nu in balbezit. Çöloğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kumtepe onderschept slim de pass. Kumtepe passt de bal met de wreef. Adıtemiz is nu in balbezit. Çöloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Çöloğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Çağanay is nu in balbezit. Tanay verovert de bal door een tackle van achteren. Tutar rent richting de bal. Tanay verovert de bal door een tackle van achteren. Tanay met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Çağanay rent richting de bal. Tutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağanay rent richting de bal. Tutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
limon - Tsubasa FK 0:2

39e minuut.
Serdengeçti geeft een lange en hoge pass. Şanver kopt de bal weg. Adıtemiz is nu in balbezit. Çöloğlu onderschept slim de pass. Çöloğlu draait met de bal, schiet en ... Otağ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Adıtemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökçe is nu in balbezit. Gökçe passt de bal met de wreef. Çağanay controleert de bal met de borst. Çağanay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limon 49%, Tsubasa FK 51%.
limon - Tsubasa FK 0:2

89e minuut.
Adıtemiz geeft een lange en hoge pass. Daar is Kumtepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumtepe speelt de bal door. Şanver rent richting de bal. Şanver passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
limon - Tsubasa FK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limon 36%, Tsubasa FK 64%.
limon - Tsubasa FK 1:2