Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kartalgc limon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 24
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Kalfa geeft de bal voor. Artı is nu in balbezit. Artı passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Çöloğlu de bal. Çöloğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Açkın probeert de bal aan de voet te houden. Tebeşirci is nu in balbezit. Kınay begaat een overtreding. Kınay krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Şanver bereikt de bal nog maar net als eerste. Önder verovert de bal door een tackle van achteren. Çöloğlu onderschept slim de pass. Şanver is nu in balbezit. Şanver schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pamuk geeft een lange en hoge pass. Aracıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kutlamış, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çöloğlu is nu in balbezit. Çöloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kalfa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Açkın met een snelle inworp. Tabu is nu in balbezit. Tabu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Önder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pamuk probeert de bal met de borst te controleren. Tanay geeft de bal voor. Çöloğlu is nu in balbezit. Çöloğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kınay probeert naar een medespeler te passen. Şanver is nu in balbezit. Şanver met een sublieme pass. Çöloğlu is nu in balbezit. Çöloğlu schiet op doel. Sağlam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Ekşimez rent richting de bal. Ekşimez probeert naar een medespeler te passen. Tanay is nu in balbezit. Özten onderschept slim de pass. Özten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kartalgc 61%, limon 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kartalgc - limon 0:0

59e minuut.
Çöloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoldaş is nu in balbezit. Çöloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Çöloğlu schiet op doel. Hoşgör probeert de bal aan de voet te houden. Sağlam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Kumtepe speelt de bal door. Artı rent richting de bal. Artı passt de bal zonder na te denken. Çöloğlu rent richting de bal. Çöloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tebeşirci met de inworp. Klungelig pakt Şanver de bal. Şanver geeft een hoge lob. Artı is nu in balbezit. Artı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kartalgc 61%, limon 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kartalgc - limon 0:0