Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
limon real kozan
Normal Tactiek cemx
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
23.5 gemiddelde waardering 30.6
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Rucci geeft een hoge lob. Inworp. Artı met een snelle inworp. Şanver rent richting de bal. Şanver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Aracıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Villar met een sublieme pass. Klungelig pakt Barbosa de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Kazandibi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
limon - real kozan 0:1

11e minuut.
Damnik verovert de bal door een tackle van achteren. Damnik passt de bal in één keer door. Garçon probeert naar een medespeler te passen. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doeltrap. Bakan trapt de bal weg van het doel. Villar kopt de bal weg. Barbosa probeert de bal met de borst te controleren. Barbosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Damnik met een sublieme pass. Barbosa rent richting de bal. Barbosa passt de bal met de wreef. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Słowikowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Villar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villar probeert naar een medespeler te passen. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Kazandibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski geeft een lange en hoge pass. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
limon - real kozan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limon 67%, real kozan 33%.
limon - real kozan 0:2

72e minuut.
Klungelig pakt Słowikowski de bal. Tanay onderschept slim de pass. Tanay met een sublieme pass. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
limon - real kozan 0:3

75e minuut.
Barbosa rent richting de bal. Barbosa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tanay de bal. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
limon - real kozan 0:4

88e minuut.
Damnik is nu in balbezit. Damnik geeft een lange en hoge pass. Aracıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limon 65%, real kozan 35%.
limon - real kozan 0:4