Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real kozan limon
cemx Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 22.7
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Damnik rent richting de bal. Villar rent richting de bal. Villar met een sublieme pass. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Zmartwiony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony verovert de bal door een tackle van achteren. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap. Kazandibi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - limon 1:0

18e minuut.
Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk passt de bal zonder na te denken. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ... Kazandibi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - limon 2:0

19e minuut.
Çöloğlu passt de bal in één keer door. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony passt de bal met de wreef. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ślusarczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Kumtepe de bal. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Kazandibi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - limon 3:0

38e minuut.
Şekercioğlu is nu in balbezit. Villar onderschept slim de pass. Villar speelt de bal door. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real kozan 31%, limon 69%.
real kozan - limon 3:0

62e minuut.
Klungelig pakt Garçon de bal. Garçon geeft de bal voor. Kalfa kopt de bal weg. Daar is Zmartwiony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Villar passt de bal zonder na te denken. Kalfa rent richting de bal. Zmartwiony onderschept slim de pass. Barbosa rent richting de bal. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - limon 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real kozan 28%, limon 72%.
real kozan - limon 4:0